Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Bir Mera'dır tuttu bizi!..

Bir Mera'dır tuttu bizi!..

Silivri Gündem
 
Ne bu mera sevdası demeyin. İki gündür meradan gidiyoruz. Önce Değirmenköy merası, ardından Seymen merası... CHP'li Meclis Üyesinin mera katliamını taşıyoruz bugün de satırlarımıza... Bakalım yeni haftaya hangi mera skandalı damgasını vuracak. Meclis üyesi bunu yaparsa başkaları ne yapmaz ki... Vatandaşa kızmamak lazım.
Seymen merası için soruşturmayı Çorlu Kaymakamlığı başlattı. Gerekli hassasiyetin gösterileceğine eminim. Ancak Değirmenköy merasının akıbetinin ne olacağını doğrusu merak ediyorum.
 
Jandarma Çevre Timi nerede?
Jandarma Çevre Timinin de mera katliamlarına duyarsız kalmamasını diliyorum. Jandarma Çevre Timi ekipleri gelen ihbarlar doğrultusunda bu gibi olayları inceleme altına alıyor. Haberimizin ardından Değirmenköy merasını da incelemek ve mercek altına alıp gerekli hassasiyeti göstermek üzere Jandarma Çevre Timlerini göreve davet ediyorum. Umarım duyarsız kalmazlar ve gereğini yaparlar. Jandarma Çevre timlerinin yanı sıra tüm yetkililerinin de konuyla ilgilenmesi gerektiği kanaatindeyim.
 
Mezarlık krizi
Kriz demek ne derece doğru bilemiyorum ama rezalet kelimesi tam anlamıyla durumun karşılığı aslında. Değirmenköylü vatandaşlar şikayetçi.. Büyükşehir Belediyesine devredilen mezarlıklardan Değirmenköy eski mezarlığı kaderi ile baş başa... Yakınlarını ziyarete gidenler durumdan şikayetçi. Mezarlığa girebilmek için çapayla tırpanla gitmek gerek. Bakımsızlıktan girilmez hale gelen mezarlığa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün bir an önce el atması gerek.
 
Işıklar'a 5 yıldızlı pekiyi
Silivri sahilinde sezon başı sahil düzenlemesi çilesi sıkıntı yaratmıştı. Yazın tamda girişine denk gelen ve zamanlama hatası ile bolca eleştirilen düzenleme çalışmaları nedeni ile Özcan Işıklar'a kızanlar arasında ben de yer aldım. Ancak çekilen çileye değdi doğrusu. Bu sonucu beklemiyordum. Yeni yapısı ile Silivri sahili bodrum sokaklarını aratmıyor. Bu çalışma ile Başkan Işıklar ve ekibi 5 yıldızlı bir pekiyi haketti. Tebriklerimi iletmiş olayım.
 
 
 
 
 
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi