AK Parti Milletvekili Adayı Kıtaları Metrobüsle Aştı

AK Parti Milletvekili Adayı Kıtaları Metrobüsle Aştı
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Avcılar’daki programına metrobüsle gitti.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Avcılar'daki programına metrobüsle gitti. Metrobüse binen çocuklu kadınlara yer veren Boyraz, yolculuğu boyunca vatandaşlarla sohbet etti.

Avcılar'daki AK Nokta'da kadınlarla bir araya gelmek için yola çıkan AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, metrobüs yolculuğunu tercih etti. Sabah erken saatlerde Söğütlüçeşme'deki metrobüs durağına gelen Boyraz, İstanbulkart'ını okutarak gişeden geçiş yaptı. Oğlu Mehmet Sami Boyraz ile metrobüse binen Osman Boyraz, yolculuğunun çoğunu ayakta yaptı. Vatandaşlarla sohbet eden Boyraz, Avcılar durağında indikten sonra AK Nokta'da çalışma yapan kadınları ziyaret etti.


Burada kadınlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Adayı Boyraz, "7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok çok önemli bir seçim. Bütün vesayet tortularının yok olacağı, millet iradesinin tamamen tecelli edeceği bir seçim süreci" dedi.

Türkiye'de kuzeyinden güneyine bir kardeşliğin hüküm süreceğini belirten AK Parti Milletvekili Adayı Osman Boyraz, "Özellikle bu milli birlik ve beraberlik projesi çok çok önemli. Çözüm süreci ile birlikte bu ülkenin tüm renkleri, birlikte yaşam kültürünün en güzel örneklerini, dün sergilediler bugün de sergileyecekler" şeklinde konuştu.

Osman Boyraz, İstanbul'da ulaştırmaya yapılan yatırımlara da dikkat çekerek, "Kadıköy'den metrobüse binerek 35 dakikada gelebiliyorsak bu takdir edilecek bir başarıdır. Bu başarının altında kimin imzası varsa Allah razı olsun. Tabii ki özellikle Türkiye'nin baştan sona, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine özelde de İstanbul'da ulaşım yatırımları inanılmaz şekilde her yeri sardı. Özellikle raylı sistemler, metro, Marmaray. 100 yıl önce hayal dahi edilemeyen, hayal edilip de yapılamayan ama bize nasip olan ben bunu şöyle ifade ediyorum, dün dedelerimiz karadan gemileri yürüttü, bugünde torunları denizin altından Marmaray projesi yaparak iki kıtayı birleştiriyor. İşte işiniz hizmet olursa, işinizi halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak görürseniz, bu hizmetler de ortaya çıkar" diye konuştu.

Avcılar'daki çalışmasının ardından tekrar Kadıköy'e dönüş yapan AK Partili Boyraz, yolculuğu sırasında çocuklu kadınlara da yardımcı oldu. Oturduğu koltuktan kalkarak vatandaşlara yer veren Boyraz, bazen yaşlılarla, bazen de gençlerle sohbet ederek yolculuğunu sürdürdü. Kadıköy Söğütlüçeşme durağında yolculuğunu tamamlayan Boyraz, seçim çalışmaları nedeniyle yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade ederek, zamanında Avcılar'a gidebilmek için metrobüsü kullandığını söyledi.

İstanbul'daki yapılan ulaşım yatırımlarına da değinen Boyraz, Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi İstanbul'daki ulaşım yatırımlarının da süreceğini belirtti. Vatandaşların metrobüsteki ilgisinden de bahseden Boyraz, sık sık toplu taşıma araçlarını kullanmaya devam edeceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.