Annelerin sesi olacak

Annelerin sesi olacak
CHP'nin 3.bölgedeki ön seçim aday adaylarından türbanlı iş kadını Nuriye Bakırcı, seçimlerde örgütün desteğiyle partisini TBMM'de temsil edeceğine inandığını açıkladı. Bakırcı " Partimin görüşü doğrultusunda kadının ve annelerin sesi olmay

CHP'nin kadın aday adaylarından olan Nuriye Bakırcı, iş yaşamında bugüne dek gerçekleştirdiği projelerini referans olarak gösterip "Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır" şeklinde konuştu.

 Türbanlı aday adayı Nuriye Bakırcı ilçe örgütlerini tek tek dolaşarak kendisini tanıtp destek istiyor. Aslen Karslı olan Esenyurt'un önde gelen inşaat şirketlerinde birininde sahibi durumunda bulunan Nuriye Bakırcı, çalışamalarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi,:

 "Sahibi olduğum inşaat şirketiyle bölgemizde müeahhitlik yapıyorum. İnsan yaşamındaki eğitim, sağlık ve konut edinme haklarını esas alarak mücadelemi bunların üzerine inşa ettim. Sosyal sorumluluk projelerinde rol alarak, Mardin, Kars, Giresun ve İstanbul Esenyurt'ta eğitim ve sağlık hizmetleri yaparak halkın hizmetine sundum"

 

Başörtüsü kimsenin tekelinde değil

 

Bakırcı, CHP'ni tercih etmesinşin nedeni konusunda ise " Özgürlükler partisi. Adalaetin, hakkık hukukun savunucusudur CHP. Herkese eşit mesafede siyaseti ilke edinmesi, başörtüsünün sadece iktidar partisinin tekelinde olmadığını göstermek için aday aday oldum"  dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.