Bahçeli seçim mitinglerine başlıyor

Bahçeli seçim mitinglerine başlıyor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, miting maratonuna başlıyor.
 Partisinin ekonomi ağırlıklı seçim beyannamesini hafta sonu açıklayan MHP Lideri Bahçeli, seçim mitinglerine de başlıyor.
Bahçeli 7 Haziran öncesi partisinin vaatlerini il il dolaşarak seçmene anlatacak. Bahçeli vaatlerin kaynağını da ayrtıntılarıyla seçmene aktaracak.
Siyasi rakiplerinden günler sonra alanlara inecek olan Bahçeli 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü üç ilde vatandaşlarla buluşacak.

Bahçeli’nin ilk mitingi Çankırı’da olacak. Öğle saatlerinde Çankırı’da vatandaşlara hitap edecek Bahçeli daha sonra Kastamonu’ya geçecek. Burada da vatandaşlara partisinin vaatlerini anlatarak oy isteyecek olan MHP Lideri aynı gün son olarak Sinop’ta konuşacak.

Bahçeli’nin konuşmalarında gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunması bekleniyor.
Bahçeli’nin, 7 Haziran seçimleri öncesi il il dolaşarak açılışlara katılan, oy isteyen bu nedenle de "tarafsızlığına gölge düştüğü” eleştirileri yapılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenmesi öngörülüyor.

MHP Liderinin, özellikle çözüm sürecine yönelik üslubunu sertleştiren ve 7 Haziran öncesi "AK Parti’nin kaybettiği milliyetçi oyları almak amacıyla tavrını değiştirdiği" söylenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na “milliyetçilik” üzerinden de cevap vermesi bekleniyor.

Bahçeli, son olarak partisinin beyannamesinin açıklandığı toplantıda yaptığı konuşmada, “Erdoğan’dan her şey olur ama milliyetçi olmaz” ifadelerini kullanmıştı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ayrıca dış politika, ekonomik gelişmeler, çözüm süreci ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında da kendine has üslubuyla açıklamalarda yapacağı tahmin ediliyor.

Bahçeli’nin seçimlere parti olarak girecek HDP’yle ilgili de meydanlarda konuşması ayrıca terör örgütü PKK ve elebaşı Öcalan hakkında da açıklamalar yapması bekleniyor.
Bahçeli yurtiçi mitingleri öncesi Almanya’da da Türk vatandaşlarıyla bir araya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.