Barış Mahallesi’ne umut geldi

Barış Mahallesi’ne umut geldi
Beylikdüzü Barış Mahallesi Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışta partililerle bir araya gelen Umut Veli Develi, yerel seçimlerde Beylikdüzü’nde elde edilen başarının genel seçimlere de taşınacağını söyledi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Barış Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İlçe Başkanı Yaşar Genç’in kurdelesini kestiği SKM açılışında, 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı Umut Veli Develi, “Beylikdüzü enerjisi örnek olmalıdır” dedi.


 “Beylikdüzü enerjisi örnek olmalıdır”


Genel seçimlerde Barış Mahallesi’nin kalesi olacak olan SKM’nin açılışında sıkmadık el bırakmayan Umut Veli Develi, partilileriyle uzun uzun sohbet etti. Develi, “Yerel seçimlerde kazandığımız Beylikdüzü Belediyesi, genel seçimler için olumlu bir sinyaldir. Bu sinyal, aynı özenle çalışmalarımızı devam ettirdiğimiz takdirde, partimizi iktidara götürebileceğimizin habercisidir. Beylikdüzü, çevre ilçelerden başlayarak bu güzel enerjisini tüm İstanbul’a, hatta Türkiye geneline taşıyacak. Beylikdüzü enerjisi örnek olmalıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.