Birliğimiz bizi iktidar yapacak

Birliğimiz bizi iktidar yapacak
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Ulvi Gökbulak, “29 Mart Pazar günü yapılacak olan önseçim, örgüt nezdinde benimde içinde bulunduğum parti emekçisi birçok arkadaşım tarafından sevinçle karşılanmıştır. Yapılacak olan önseçimin bölgemize, p

Sandıklara sahip çıkmalıyız

 

Ali Ulvi Gökbulak, 7 Haziran 2015 seçimlerini çok önemli olduğunu vurgulayarak“Sandıklarımızın güvenliği parti üyelerimiz tarafından en iyi şekilde sağlanmalı ve oylarımıza sahip çıkılmalıdır” şeklinde konuştu.

 

Gökbulak konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Tarihi olaylar göstermiştir ki devinim daima ileriye doğrudur. Hepimiz bu ülkenin onurlu ve yurtsever evlatlarıyız. Hem birbirimize, hem ülkemize kopmaz bağlarla bağlıyız. Bu bağlılığı sürdürmekte kararlıyız. Hedefimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi tam bağımsız Türkiye’dir. Büyük bir aydınlanma projesi olan Cumhuriyetimizin bir evladı olarak diyorum ki. Yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim, bu memleket bizim.”

 

Ulusal bütünlüğümüz önemli

 

Gökbulak,“Ülkemizde en önemli şey ulusal bütünlüğümüz. Türkiye ulusal bütünlüğünü hiç tartışmamıştı şimdi ise en önemli sorun haline geldi. Bu sorun bütünlüğümüzle ilgili. Bu sorun çözülürse üretim ekonomisi ile de birçok sorun aşılır. Ama iyi yönetilmiyoruz. Bugün Türkiye’de rant ekonomisi modeli çöktü. Üretim olmazsa hiçbir şeyin olmayacağı bir kez daha gündeme geldi. Para oyunlarıyla, borsayla, faizle ayakta kalınmaz. Toplumun değişik katmanlarının sorunları var. Bu sorunları çözecek olan parti CHP’dir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.