'CHP dolu dizgin geliyor'

'CHP dolu dizgin geliyor'
CHP İstanbul 3.Bölge milletvekili adayları Eren Erdem ve Özgür Karabat, İstanbul Başakşehir Atakent'te vatandaşlarla bir araya geldi.
Başakşehir halkı tarafından yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılanan Erdem ve Karabat, 7 Haziran genel seçimi hakkında Ali İsmail Korkmaz parkında halka seslendi.

Miting havasında geçen programda ilk olarak Özgür Karabat konuşma yaptı. CHP Genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nun bugün Conrand Otelde açıkladığı "Yüz yılın Mega Projesi"ne değinen Karabat, "CHP dolu dizgin geliyor. Son olarak bugün genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet tarihinin en büyük projesini açıkladı. Açıklama üzerinden daha 1 saat geçmeden Başbakan Davutoğlu telaşa kapılacak olacak ki açıklamalarda bulundu. Artık onlarda farkında. Türkiye'de CHP gündemi belirleyen tek özne oldu. İnşaallah bu yükseliş 7 Haziran'da sandığa yansıyacak ve genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu başbakanlığında CHP iktidar olacak" dedi.

'8 HAZİRAN SABAHI TÜRKİYE ÜZERİNE DOĞACAK GÜNEŞİN ADI, CHP OLACAK'

CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili Özgür Karabat'ın ardından sözü alan Eren Erdem ise " Adım adım sona yaklaşıyoruz. Bugün genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu'nun açıkladı " Yüz yılın Mega Projesi"yle eş zamanlı olarak KONDA'nın Nisan ayı anketi de açıklandı.

Artık herkes CHP'nin iktidar yürüyüşünün farkında. Yeni ve yaşanacak Türkiye'yi biz inşa edeceğiz. Dün Davutoğlu emekli ve asgari ücret maaşlarını iki yıl içinde iki katına çıkaracağını vaad etti. Demek ki neymiş, kaynak da mevcutmuş imkanda. Davutoğlu hiç paniğe kapılmasın. Bu proje nasıl bizim projemiz ise onu hayata geçirecek olan da yine 8 Haziran sabahı iktidar olacak olan CHP olacak" açıklamalarında bulundu. Yaklaşık 2 saat süren programın ardından Erdem ve Karabat, yine sevgi ve yoğun ilgi seliyle etkinliğe son verdi.
Windows Phone'umdan gönderildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.