CHP Gebze'de Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

CHP Gebze'de Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze ilçesi İnönü mahallesinde seçim koordinasyon merkezi açtı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze ilçesi İnönü mahallesinde seçim koordinasyon merkezi açtı.

Coşkulu bir katılımla yapılan açılışa CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Haydar Akar, Milletvekili Adayları Tahsin Tarhan ve Kemal Nişancı, Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve İstanbul Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan ile çok sayıda partili katıldı.

Açılışa katılarak destek veren Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, "Milletvekili adayımız Tahsin Tarhan'a sonuna kadar kefilim. Bize omuz verin sizin kulunuz olacağız" dedi.


AK Parti'nin kaşıkla vererek kepçeyle almaya çalıştığını ifade eden Çapan, "AK Parti yol yaptım diyor. Evet, sağ olsunlar yaptılar. Ama hani vardır ya bir sofraya oturursunuz bir kaşık çorbayı burnunuzdan getirirler. Bu hükümette onu yaptı kaşıkla verdi şimdi kepçe kepçe almaya çalışıyor.


Bakın yoksulluğu yenmemiz lazım. Hala aç uyuyan çocuklarımız var. Hep beraber el ele kol kola verip, yeni üretim alanları yeni üretim sahaları açıp Türkiye'yi bolluğa berekete çevirip çıkarmamız gerekiyor. Türkiye turizm, tarih, tarım alanında gelişmeli. Onları geliştirirsek iki Türkiye'ye birden bakarız. Türkiye'yi birinci sınıf yurttaşlar topluluğu haline getirmemiz gerekiyor. Ben aday olamadım ama partinin yönetimindeyim. Tahsin Tarhan inşallah mebus olacak. Sonuna kadar ona kefilim. Tahsin Tarhan'ı size emanet ediyorum. Benim de ikinci ayağım Gebze'dir. Buradayım. Sizler de partiye sahip çıkın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.