CHP iktidarı geliyor

CHP iktidarı geliyor
CHP seçim kampanyası kapsamında bazı İstanbul adaylarıyla Adalar'ı ziyaret etti. CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın; “ 7 Haziran’da yaşanacak bir Türkiye inşa etmek için iktidara geliyoruz” dedi.

7 Haziran genel seçimi yaklaşırken CHP İstanbul'da seçim çalışmalarını sürdürüyor.  CHP istanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, ile yöneticileri ve CHP 1. Bölge Milletvekili adayları Barış Yarkadaş, Özgen Nama, Birsen Tursun Demirel, Kadir Gökmen Öğüt, Onursal Adıgüzel ile birlikte Adalar'da yurttaşlarla buluştu. CHP'lilere Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Adalar CHP İlçe Başkanı Hıdır Delipınar da eşlik etti.

CHP'liler seçim kampanyası kapsamındaki çalışmalarına başlamadan önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Daha sonra CHP'nin açtığı seçim stantlarını ziyaret edildi. CHP'liler ve milletvekili adayları Büyükada'da akışlar ve ıslaklar eşliğinde yürüdü seçim kampanyasına dair bilgiler verdi. Büyükada esnafını ziyaret eden CHP'liler yoğun ilgiyle karşılandı.CHP'nin milletvekili adayları daha sonra ellerindeki seçim broşürlerini halka ve esnafa dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.