CHP Silivri çalışmalarını hızlandırdı

CHP Silivri çalışmalarını hızlandırdı
CHP Silivri İlçe Örgütü çalışmalarına hız verdi. CHP Silivri İlçe Örgütü, Çeltik, Büyükçavuşlu ve Büyükkılıçlı mahallelerinin ardından Kadıköy’de hıdırellez kutlamalarına katıldı.
CHP Silivri İlçe Örgütü Başkanı Suna Göçengil ve Yönetimi, yanlarına İstanbul 3. Bölge Milletvekili Selami Değirmenci’yi alarak, ilk olarak Silivri Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği’ni ziyaret etti. Ardından, Silivri Özromanlar & Müzisyenler Derneği’ni ziyaret eden CHPli heyet burada roman vatandaşlar tarafından davul zurna ile karşılandı.

Daha sonrasında köylere çıkan CHPli heyet, ilk olarak Çeltik mahallesini ziyaret etti. Çeltik mahallesinde esnaf ve kahve ziyareti gerçekleştirdi. Sonrasında, Büyükçavuşlu’ya çıkarma yaptı. Büyükçavuşlu’da girilmedik kahve, sıkılmadık el bırakmadı. Büyükçavuşlu’dan sonra durağı Büyükkılıçlı Mahallesi olan CHPli heyet, burada esnafın problemlerini dinleyerek problemlerin sonu için CHP’yi iktidar yapmamızın gerektiğini belirtti.


Son durağı Kadıköy Mahallesi olan CHPli heyet burada CHP Silivri/Kadıköy Mahallesi Gençlik Örgütü Sorumlusu Emre Yeniçiftlik ve Utku Gören’in hazırladığı hıdırellez kutlamalarına katılarak, günün yorgunluğunu attı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.