CHP Silivri’den yoğun mesai

CHP Silivri’den yoğun mesai
Seçim çalışmalarına yoğunluk veren CHP Silivri İlçe Başkanlığı alan çalışmalarında, esnaf ve halk ziyaretlerinde son sürat aktif olmayı hedefliyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, bugün milletvekili adayları Emine Gülizar Emecan ve Hüseyin Aydoğdu ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Suna Göçengil, İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri, Milletvekili Adaylarını yanına alarak ilk olarak Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Temsilcilerini ziyaret etti. İnanç özgürlüğüne saygı konusunda fikir alışverişinde bulunan heyet destek taleplerini iletti.


 Ardından Silivri Pazarı’na geçerek CHP standını ziyaret etti. Daha sonra, Pazar esnafının sorunlarını dinleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayları esnafı rahatlatacak projeleri bir bir anlattı.

 Tüm Pazar esnafını gezen CHPli grup daha sonra Silivri Sahili’ne inerek sıcak havayı fırsat bilip, kendini sahile atan vatandaşlar ile bir araya geldi. Masa masa vatandaşlarla sohbet eden İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan parti projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi ve destek istedi.

 CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil’in yapmış olduğu açıklamada “ilçemizde her gün milletvekili adaylarımızı ağırlayarak, ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Seçimlere kadar tüm hemşerilerimize ulaşmaya çalışacağız. Bugün bizlere katılıp, yoğun bir performans sergileyen Milletvekili Adaylarımız Emine Gülizar Emecan ve Hüseyin Aydoğdu’ya teşekkür ederiz.” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.