CHP’DEN ÜYELERİNE ÖNSEÇİM ÇAĞRISI!

CHP’DEN ÜYELERİNE ÖNSEÇİM ÇAĞRISI!
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil yaptığı yazılı açıklama ile “Silivri’de Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan tüm partililerimizi 29 Mart Pazar günü Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde oy kullanmaya davet ediyorum.” de
Yazılı açıklamasına şu ifadelerle devam eden Başkan Göçengil, “Partimiz milletvekili adaylarının önseçimle belirlenecek olmasını olumlu bulduklarını, önümüzdeki seçimlerde de tüm adaylarımızın aynı şekilde ön seçimle belirlenmesi gerektiğini dile getirdi. Türkiye’nin demokrasi ve özgürlüğe ihtiyacı olduğu bugünlerde partimizce önseçim yapılıyor olmasını çok olumlu buluyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da İzmir 2. Bölgeden önseçime girerek bir ilke imza atmış ve tam anlamıyla parti içi demokrasiyi sağlamıştır. Ülkemizde Genel Başkanını ön seçimle seçen tek parti olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Her zaman adamcı değil, partici olmamız gerekiyor. O yüzden ben önseçime girecek olan tüm aday adayı partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi ne zaman önseçime giderek üyelerinin takdiri doğrultusunda milletvekillerini belirlemiş o zamanlar seçim kazanmıştır. Partimizde önseçimin yapıldığı bugünlerde iktidara olan inancımız daha da artmıştır. İnanıyoruz ki 7 Hazirandaki seçimler neticesinde halkın iktidarını kuracağız ve Sayın Genel Başkanımızı Başbakan yapacağız.

İlçemizdeki partili üyelerimizi sandığa demokratik hakkı olan oylarını kullanmaya davet ediyorum. Partili üyelerimiz 3. Bölge’den 126 aday adayı arasından kendisini mecliste temsil edeceğini düşündüğü, kendisine yakın gördüğü aday adayları arasından en az 13 en fazla 26 kişiyi işaretlemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kullandıkları oylar geçersiz olacaktır.

29 Mart Pazar günü Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinde 4000’e yakın aktif üyemiz 19 sandıkta önseçimini yapacaktır. Önseçimin partimize hayırlı olmasını diliyor, bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemiz milletvekili aday adayları olmak üzere tüm aday adayı partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.