DEMİRAL; DAVAMIZ BÜYÜK TÜRKİYE

DEMİRAL; DAVAMIZ BÜYÜK TÜRKİYE
7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, daha önce AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevini de yapmış olan Milletvekili Tülay Kaynarca ile çalışmalarını sürdürdü.
 Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca AK Parti Silivri İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi´nin (SKM) hazırlamış olduğu programlara iştirak etti. Gün boyu süren programlar geçilmeden önce AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Milletvekili Tülay Kaynarca, SKM Başkanı Bayram Üstündağ, Kadin Kolları Başkanı Nuray Albayrak, SKM Programlar Sorumlusu Rıza Nurgün, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç, Önceki Dönem İlçe Başkanları, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, Halit Girgin, Ender Gezici, Önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan´ı makamında verdiği kahvaltıda ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda seçim çalışmaları değerlendirilirken yeni stratejilerde konuşuldu.
Daha sonra İlçe Başkanlık Binasından hareket eden AK Partililer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç´un sorumlusu olduğu programlarına Selimpaşa Pazar yerinde kurulan AK Nokta Standının ziyareti ile başladı.  Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Dilek Demiral, İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş halkın yoğun ilgi gösterdiği AK Nokta Standında vatandaşlar sohbet ederek yeni üyelikleri kabul ettiler.
İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Selimpaşa Mahalle Başkanı Mehmet Kurtarmış ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyelerinden de oluşan bir heyetle Selimpaşa Pazarını ziyaret eden AK Partililer esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek karanfil dağıttılar.

Buradan Silivri Devlet Hastanesine giderek, rahatsızlıklarından dolayı yatan hastaları odalarında ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 
Mimarsinan Mahallesi Secim İrtibat Bürosuna da uğrayan AK Partili heyet, Mimarsinan Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde de bulundu. 
Son olarak Silivri Sahilinde Kurulan AK Nokta Standına geçerek burada standı ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve beraberinde ki heyet vatandaşlara karanfil de taktim etti. 

7 Hazirana kadar Silivri´de sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Demiral “Tüm siyasi partilerden once başladığımız seçim çalışmalarımız, seçim yasaklarının başladığı ana kadar hız kazanarak devam edecek. Hiç bir güç ve hiç bir iftira bizim azmimizin önüne geçemez. Çünkü davamız Büyük Türkiye” dedi.


MİLLETVEKİLİ TÜLAY KAYNARCA KİMDİR?
1969’da İzmit’te doğan Tülay Kaynarca Edirne Anadolu Meslek Lisesi’ni okul birincisi olarak bitirdi. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisansını, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. Gazetecilik ve Radyo haber programcılığı yaptı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın konseyi üyesi, İstanbul yerel Gazeteciler Derneği Kurucu başkanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan yardımcılığı yaptı. 2002 Yılında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyasete girdi. 2003 – 2007 yılları arasında Silivri İlçe başkanı, 2008 – 2011 yılları arasında İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 genel seçimlerinde İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili seçildi. AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez tanıtım Medya Başkan yardımcısı, T.B.M.M. kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü olan Kaynarca, Silivri’de İkamet etmekte, evli ve 3 çocuk annesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.