Fıtrat ölümlerine direnmek için adayım

Fıtrat ölümlerine direnmek için adayım
Bir radyo programına katılarak, milletvekili aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan, Dr. Ali Şeker, “Ben fıtrat ölümlerine, fıtrat cinayetlerine direnmek için adayım” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Şeker, geçtiğimiz gün bir radyo programına katılarak, aday adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 47 yaşında olduğunu anımsatan Şeker, uzun yıllardan bu yana CHP içerisinde siyaset yaptığını anımsatarak, partisini iktidara taşımak için yola çıktığını söyledi.

 

Çocuklarımız öldürülüyor!

Milletvekili aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Şeker, Türkiye'nin siyasi gündemine dair bir takım söylemlerde de bulundu. Şeker, Berkin Elvan'ın ekmak almaya giderken öldürülmesini anımsatarak, “AKP iktidarında çocuklarımızın can güvenliği yok. Çocuklarımız ekmek almaya giderken öldürülüyor. Okuluna gitmek için, evine gitmek için minibüse binen Özgecan gibi kızlarımız yine öldürülüyor” dedi.

Siyasi iktidara yüklenmeye devam eden Şeker, “Ülke nüfusumuzun önemli bir kısmı genç nüfus. Ancak AKP'ye bakıyorsunuz çok önemli kadroları, memurlukları ya da işleri her zaman yandaşlarına peşkeş çekiyor. Öğretmen olmak isteyenler senelerdir atanamıyor. Tüm bunlara dur diyebilmek için ben aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum” diye konuştu.

 

Faşist polis devleti kuruluyor

Gündeme dair açıklamalarda da bulunan Dr. Şeker, “AKP bugün İç Güvenlik Yasasını uygulamaya sokarak, faşist bir polis devleti kurmaya çalışıyor. Yetmez gibi sokakta AKP'nin iktidarı ve polisi gençlerimizi, çocuklarımızı, vatandaşlarımızı dövüyor, öldürüyor” dedi. İş kazaları sonucu yaşanan ölümlere de değinen Şeker, “Bu ölümlere fıtrat cinayeti diyorlar. Ben bu fıtrat ölümlerine, fıtrat cinayetlerine direnmek için aday oldum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.