Gerekirse tüm servetimi harcarım

Gerekirse tüm servetimi harcarım
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdullah Teber, partili üyelerle kokteylde buluştu. Teber, “Çağdaş ve yaşanır bir Türkiye umuduyla, birlikte mücadele edelim. Ben malımı mülkümü bu uğurda harcamaya hazırım ve korkmuyorum gerekirse tüm serveti
 CHP İstanbul 3. Bölge 3. Sıra Milletvekili Aday Adayı Sanayici Abdullah Teber, 29 Mart ön seçimler öncesinde partililer ile buluşarak kendisini tanıttı ve projelerini anlattı. Büyükçekmece Dalyan Kafe’de gerçekleşen kokteyle bazı milletvekili aday adaylarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Her şey AKP’nin tekelinde!
Toplantı da konuşan Teber, "Önümüzdeki Pazar günü gerçekleşecek olan ön seçimde ahbap-çavuş ilişkilerine oy vermeyin. Eğer beni ve projelerimi de beğenmiyorsanız yok yaşlıdır gençtir boyu uzun ve ya kısadır diyebilirsiniz ama lütfen sizleri temsil edecek birisine oy verin" dedi. Teber, kendisini de kısaca tanıtarak "Beylikdüzü Organize Sanayi Sitesi’nin yöneticisi olduğunu ve bir sanayici olarak sosyal demokrat bir kişi olduğum ve insanlara neler yaptığımı ne kadar demokratik bir insan olduğumu bilmeyen yoktur "diye konuştu.
"Bu bölgenin içerisinde senelerdir yöneticilik yaptığını belirten Teber, "Bir düşünün senelerdir İstanbul’un önemli kuruluşları kimin elinde AKP’nin elinde bunları vermemek için yapmadıkları kalmadı. İTO Başkanlık seçiminde kazandığım seçimi elimizden aldılar. AKP bu odayı vermemek için türlü oyunlar oynadı ama buna rağmen bu odayı ellerinden almak üzereydim" diye konuştu.
Korkmuyorum!
"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde desteklediği etkinlikler sonrası tüm şirketlerinin defterlerine el konulduğunu anlatan Teber, "Utanmadan böyle bir haksızlığa uğradık ve tüm defterlerimize el konuldu. 6 ay denetlenip incelendikten sonra bir şey bulamadılar ve teşekkür ederek bize geri verdiler" dedi. Öte yandan Teber'in, "Korkmuyorum bu uğurda gerekirse tüm servetimi harcarım. 800 TL’lik emekli maaşımla geçinmesini bilirim" ifadeleri salonda büyük alkış aldı.


Gökbulak'tan Teber'e tebrik
Teber, "Tüm sorunların üstesinden gelmek için gerekli dinamizm, bilgi ve tecrübenin bende var olduğuna inanıyorum. Partimi layıkı ile temsil edeceğime güveniyorum. Sarı numaram 3 ve bana destek vermenizden onur duyarım, tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum ve Büyükçekmece Örgütümüze de Desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ederim" dedi. Programa katılan CHP 3. Bölge Milletvekili aday adaylarından Ali Ulvi Gökbulak’ta Teber’i bu mücadelesinden dolayı kutlayarak başarılar diledi.

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.