Gökmen: 7 Haziran’da halk iktidar olacak

Gökmen: 7 Haziran’da halk iktidar olacak
CHP Esenyurt İlçe Örgütü, Milletvekili Adayları Bihlun Tamaylıgil ve Kemal Deniz Bozkurt ile seçim çalışmasına çıktı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu önceki gün muhteşem bir coşku ve kalabalıkla karşılayan CHP Esenyurt İlçe Örgütü, dün de seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti. 3. Bölge Milletvekili Adayları Bihlun Tamaylıgil ve Kemal Deniz Bozkurt ile Esenyurt sokaklarında çalışma yürüten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, "7 Haziran'da yüzümüz gülecek, hep beraber halkın iktidarını göreceğiz. Hep beraber Kemal Kılıçdaroğlu'nun, sizin evladınızın Başbakanlığını göreceğiz" dedi.

"7 HAZİRAN'DA YÜZÜMÜZ GÜLECEK, HALKIN İKTİDARINI GÖRECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, her sabah saat 06.30’dan gecenin geç saatlerine kadar seçim çalışması yaptıklarını ve Esenyurtlu yurttaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, "Bizi, 50 yıldır iktidar olmamamıza rağmen ayakta tutan yurttaşlarımız, bugün yine ilgi ve coşkuyla bizi bağrına basıyor. Bu parti, 'dönen dönsün ben dönmezem yolumdan' diyenlerin sayesinde ayakta. 7 Haziran'da yüzümüz gülecek, hep beraber halkın iktidarını göreceğiz. Hep beraber Kemal Kılıçdaroğlu'nun, halkın evladınızın Başbakanlığını göreceğiz" dedi.


"HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında herkesin hakkını alacağını ifade eden CHP’li Başkan Gökmen, şunları söyledi: "12 yılda geldiğimiz noktaya bakın. CHP iktidarında zenginin daha da zenginleşmesinin, yoksulun daha da yoksullaşmanın önünü keseceğiz. Siz çalışıyorsunuz ama çalmıyorsunuz. Çalanlar zengin oluyor, bu düzene son vereceğiz. Özgürlüklerimiz yok edildi, huzurumuz kalmadı. Kendi dışında herkesten nefret eden bir Cumhurbaşkanı ve iktidar var. Bize düşen hiç kimseden nefret etmeden bir iktidar kurmak. Bunu başaracağız. Kürt'ün hakkı neyse Türk'ün hakkı o olacak, kimse dilinden, dininden, ırkından, kültüründen, mezhebinden, etnik kimliğinden dolayı ayrı tutulmayacak."

ADAYLAR ÇALIŞIYOR

Osmangazi Mahallesinde esnaf ziyaretiyle başlayan seçim çalışmasını Örnek Mahallesi site ziyaretiyle devam ettiren CHP Milletvekili Adayları Bihlun Tamaylıgil ile Kemal Deniz Bozkurt, Yenikent Trakyalılar Derneği ve Saadetdere Trakyalılar Derneği’ni de ziyaret ederek CHP’nin projelerini anlattılar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.