'Hepinizi Silivri'ye göndereceğim'

'Hepinizi Silivri'ye göndereceğim'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un 3. Bölge ilçelerini ziyaret programına Bakırköy Meydanı ile başladı. Kılıçdaroğlu Bakırköy Meydanı'nda "Başbakan Kemal" sloganları ile karşılandı.


Seçim otobüsünde vatandaşları selamladıktan sonra konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu "Başbakan Kemal" sloganlarının ardından, "Biliyoruz, korsan bir gösteri yapıyorsunuz, hepinizi Silivri'ye göndereceğim. 13 yıldır bu ülkenin neredeyse kabusu gibi oldular. Benim umudum da sizlersiniz. Türkiye'yi yaşanacak bir ülke haline getireceğiz. Gelin oy verin, gitsinler. Kadın kardeşlerime özellikle seslenmeye devam edeceğim, çocuklarınızı üniversiteye gönderiyorsunuz. 13 yıldır yurt sorunu çözülmedi. Yurt sorununu 1 yılda çözeceğim" dedikten sonra diğer ilçelere gitmek üzere alandan ayrıldı.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu , Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda düzenlenen mini mitingde yaptığı konuşmada Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 13 yıl içinde çözemediği öğrencilerin yurt sorununu 1 yıl içeresinde çözeceğinin sözünü verdi.  Kılıçdaroğlu, partililerden de sandığa sahip çıkmalarını istedi.Mitinge  Selvi Kılıçdaroğlu,Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve 3. bölge milletvekili adayları da katıldı. CHP Genel Başkanı Bakırköy'den ayrıldıktan sonra üçüncü bölgede seçim ziyaretleri, saat 15.30'da da Esenyurt Saadetdere Kapalı Cadde'de miting yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.