Işıklar sandık güvenliği konusuna dikkat çekti

Işıklar sandık güvenliği konusuna dikkat çekti
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, bir gecede üç ayrı mahalle ziyareti gerçekleştirerek hemşerilerine parti politikalarını anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, beraberinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte bir gecede üç ayrı mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Yolçatı, Çeltik ve Beyciler de parti politikalarını anlatan Başkan Işıklar, sandık güvenliği konusuna dikkat çekti. 

Göçengil: “AKP hükümeti son günlerini yaşıyor”

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ziyaretlerde yaptığı konuşmasında; “19 gün sonra genel seçimi yaşayacağız. Ülkemiz 13 yıldır AKP hükümeti tarafından yönetiliyor. Artık son günlerini yaşıyorlar. Sizlerden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.  

Işıklar: “Biz dolaşmasak kimse seçim olduğunun farkında değil!”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaptığı konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’nin genel idari yapısını değiştirdiler. Köyler kapatılmamalı daha da güçlendirilmeliydi. Şimdi Nişantaşı’nın bir mahallesi ile bizim köylerimiz aynı statüde. Köylüyü yok sayan bir anlayışla karşı karşıya kaldık. Biz hiçbir şey değişmemiş gibi aynı şekilde köylüye ve topraklarımıza sahip çıkarak çalışmaya devam ettik. Ülkeyi fakirleştiren, ayrıştıran, kaynakları tek bir yere aktararak gelir dağılımda eşitsizlik yaratarak, kendi hukuklarını yarattılar. ‘Saraylar yaptık ama adaleti yok ettik’ diyen kendileri. Bir sessizlik var. Biz mahalleleri, kahvehaneleri gezmesek kimsenin seçim olduğundan haberi olmayacak. Eskiden böyle miydi? Hangi görüşte olursa olsun liderler televizyona çıkar düşüncelerini, projelerini bir arada özgürce anlatırdı. Bizleri sindirmeye, baskı altına almaya kalkan bu anlayışa karşı sessiz kalmayacağız. 


“Sandık güvenliği konusunda şüpheler var”

Seçim güvenliği için attığımız oyu sandıktan çıkarmak gibi bir sorumluluğumuz da var. Vermediğimiz bir karar uygulanabilir. Sandık güvenliği konusunda şüpheler var. Bu seçim çok önemli bir seçim. Bir oyun bile çok büyük bir önemi var. Sandığa mutlaka gitmeli ve attığımız oyun sandıktan çıkmasını takip etmeliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlere şunu söylemeye geldik; bu gidişat kader değil! Sandıktan başka çare yok. Vicdanımızı dinleyerek, irademizi sandıkta göstermeliyiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.