Kılıçdaroğlu: Yüzde 30'u Geçtik, 35'i Yakalayacağız

Kılıçdaroğlu: Yüzde 30'u Geçtik, 35'i Yakalayacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri öncesi partisinin ulaştığı oy oranıyla ilgili "Yüzde 30'u geçtik. Seçimlere kadar yüzde 35'i yakalayacağız" dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimleri için oy oranlarını "Yüzde 30'u geçtik. Seçimlere kadar yüzde 35'i yakalayacağız" diye açıkladı.

"UÇUK KAÇIK BİR PROJE DEĞİL"

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden CHP Lideri, Hürriyet gazetesine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul'da açıklayacağı ve 'Yüzyılın Projesi" olarak nitelendirdiği seçim vaadiyle ilgili de "Gerçekten yüzyılın projesi, ekonomi dolayısıyla istihdamı da kapsayan bir proje. Derinliği olan bir proje, uçuk kaçık bir proje değil. İnanarak 'Yüzyılın Projesi' diyoruz. Toplumun tüm kesimlerine hitap edecek bir proje" demekle yetindi.

"100 KORUMA DA OLSA YAPARLAR"

Provokasyon girişimleri olabileceği iddiasında da bulunan Kılıçdaroğlu, bu iddiayla ilgili sözlerini, "Parti teşkilatlarımızı uyardık. Son derece dikkatli olmalarını istedik. 'Tavırlarınızda, söylemlerinizde sadece ve sadece CHP'nin seçim bildirgesini seslendirin' dedik. Şahsımla ilgili olarak özel bir önlemimiz yok, korumalarımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Ki 100 tane koruma da olsa bana yönelik bir saldırı niyetleri varsa, onu her zaman yapabilirler" diyerek sürdürdü.

"BULAMIYORSA SUÇ ORTAĞI"

HDP'nin Mersin ve Adana İl Teşkilatları'na yönelik bombalı saldırılara da değinen Kılıçdaroğlu, "İki önemli kentte kalkar da bir siyasi partinin bürosuna bomba gönderirseniz, bu sıradan bir vatandaşın işi değildir... Bunu yapanları bulması gereken hükümettir. Bulamıyorsa suç ortağıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.