Lütfen oyunuzu kullanın!

Lütfen oyunuzu kullanın!
CHP İstanbul İl Başkanı Sayın Murat Karayalçın yaklaşan ön seçim öncesinde İstanbul'da oy kullanacak üyelere seslendi. Karayalçın, "29 Mart Pazar günü İstanbul'da bir Demokrasi Şöleni gerçekleştireceğiz. Partili kardeşlerimi oy kullanmaya d

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karaylçın, 29 Mart günü İstanbul'un dört bir yanında partililerin sandık başına koşacağını belirtti. Karayalçın "Çok uzun bir aradan sonra milletvekili adaylarımızı ilk kez ön seçimle belirleyeceğiz. Bu süreci yargı yönetecektir" şeklinde konuştu.

Karayalçın, örgüt olarak ön seçimde çok büyük sorumlulukları bulunduğuna dikkat çekti. Ön seçim sürecinin başarılı olmasının partililere ağrı bir sorumluluk getirdiğini belirten Murat Karayalçın, "Sürecin hakkaniyet  kurallarına göre ve siyasi nezaket anlayışı çerçevesinde yürütülmesi başarı için önem taşıamaktadır" açıklamasında bulundu.

 

Adaylar yol arkadaşlarımızdır

 

CHP  İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın İstanbul'da  409 aday için sayıları 300 bine ulaşan parti üyesinin sandık başında olacağını vurguladı. Karayalçın açıklamalarında şunları söyledi:

"Aday adaylarımızın tümü yol arkadaşlarımız , partili kardeşlerimizdir. Onlar bizi ve partimizin düşüncelerini temsil etmek için yarışıyorlar. Bizim onlara karşı sorumluluğumuz, bu yarışın, eşit koşullarda ve hakkaniyet kuralları içinde  yapılmasını sağlamak olmalıdır."

 

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

Ön seçim 29 Mart 2015 Pazar günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Ön seçimde 31.12.2014 tarihi itibarı ile üye üye kaydı yapılmış ve Yargıtay'a iletilmiş olan üyelerimiz oy kullanabilecektir.

 

-Oy kullanabilecek üyelerimiz sorun olması durumunda ilçe seçim kuruluna yazılı itirazda bulunabilir.

-Oy kullanmaya gelirken yanınızda CHP üye kartınızı veya üzerinde TC Kimlik numaranız bulunan fotoğraflı, resmi bir kimlik belgesi bulundurmalısınız.

-Oy pusulası üzerinde aday isimlerinin yanındaki kutucukları işaretlemelisiniz.

-Bir ve 3. Bölge için "En az 13, en çok 26" , 2. Bölge için "En az 11 en çok 22" aday işaretlemeniz gerekmektedir.

-Oy pusulası üzerinde aday isminin yanındaki kutucuklara koyduğumuz işaret dışında hiçbir yazı, çizgi, sembol, leke ve benzeri şeyler bulunmamalıdır.

-Zarfın içine oy pusulası dışında broşür, kart, anahtar liste ve benzeri hiçbir şey konulmamalı

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.