MHP'li Akşener "Abbas Yolcu"

MHP'li Akşener "Abbas Yolcu"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarını Küçükçekmece'de düzenlediği programla tanıttı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarını Küçükçekmece'de düzenlediği programla tanıttı. Programda konuşan TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu her yerde 'madara' ettiğini söyleyerek, "Başbakanlık görevini yapmaya gayret eden, şaka gibi bir görüntü sergileyen, o muhterem de Sayın Cumhurbaşkanını, yani kaçak saray mukimini direk karşısına alamadığı için, el altından kafayı yedi bilgisini yayıyorlar" dedi.

Aralarında TBMM Başkanvekili Meral Akşener ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Yayla'nın da bulunduğu MHP 3. Bölge Milletvekili Adayları, MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Küçükçekmece Meydanı'nda düzenlediği etkinlikle tanıttı. Adaylar, alana getirilen bir otobüsün üzerine çıkarak partilileri selamladı.


KAYNAĞI AÇIKLADI

MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş'ın ardından konuşan Meral Akşener, MHP'nin tek başına iktidar istediğini belirterek, "Genel Başkanımız tarafından açıklanan seçim beyannamemize hemen itirazlar başladı. Muhteremler diyor ki, 'kaynağı nereden bulacaksınız?' Söyleyeyim; birincisi saraydan. Saray mukimi kaçacak. İkincisi, Sayın Bülent Arınç dedi ki, 'çok israf yaptık, şayet israf yapmasaydık bu ülkeden vergi alınmazdı' Elhak Sayın Arınç, doğru söylüyor. Biz israf edilenlerin geri alınmasını sağlayacağız. Hırsızlık mallarının geri alınmasını sağlayacağız. İsrafın, yolsuzluğun önüne geçeceğiz" dedi.

ABBAS YOLCU…

İktidarın son dönemlerde asabi olduğunu belirten Akşener, "Başta Sayın 'Serok Ahmet' olmak üzere niye bu kadar asabiler biliyor musunuz? Abbas yolcu..." diye konuştu.

KENDİ ATADI AMA PİŞMANLIK DUYDU

Akşener, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanını karşısına alamadığını belirterek şöyle konuştu: "Şu anda Türkiye'yi hayal edin. Cumhurbaşkanı, kaçak saray mukimi zat, başbakan görevini yerine getirmeye gayret eden zatı her yerde gidip madara ediyor. Kendi atadı ancak pişmanlık duydu. Başbakanlık görevini yapmaya gayret eden, şaka gibi bir görüntü sergileyen, o muhterem de Sayın Cumhurbaşkanını, yani kaçak saray mukimini direk karşısına alamadığı için el altından kafayı yedi bilgisini yayıyorlar."

PSİKİYATRİK BİR İKTİDAR ÜLKEMİZİ YÖNETİYOR

Ülkeyi psikiyatrik bir iktidarın yönettiğini ileri süren Akşener, "Bugün söylediğini yarın yalanlayan, yarın söylediğini öbür gün doğrulayan, herkesin kafasını karıştıran, vatandaşı ahmak yerine koyan dinle alay eden, İslama hakaretler karşısında susa susa ellerinde 'iman metre' ile bir de herkesin imanı ölçen hadsizliğe sahip bir iktidar ile karşı karşıyayız. İşte bu asabiyetin karşılığı Abbas yolcu..." dedi.

APO İLE GÖRÜŞEN ŞEREFSİZDİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştirilerini sürdüren Akşener, "Sayın Genel Başkanımız, 'Bunlar Apo'yla görüşüyorlar, ne konuşuyorlar?' dediğinde kaçak saray mukimi o zaman başbakandı ve 'Bunu diyen ispatlasın. Apo ile PKK ile görüşen şerefsizdir' demişti. Bugüne kadar söylediği en doğru söz budur. Elhak, Apo ile görüşen şerefsizdir" ifadelerini kullandı. 

8 HAZİRAN SABAHI İKİ ADET TELEFON KAYDINI HATIRLAYIN

Konuşmasında sık sık, "Abbas yolcu" sözlerini tekrarlayan Akşener, "MHP tek başına da kalsa bu seçimlerin huzur ve kardeşlik duygusu içinde, hukuka uygun olarak, seçmenin özgür iradesiyle, sandığa oyunu atabileceği bir şekilde yapılmasının gayreti içinde olacaktır. Bizlere düşen her gönle girmek, her kapıyı çalmaktır. 8 Haziran sabahı iki tane telefon kaydını hatırlayın. Birisi kısık bir sesle, titreye titreye 'oğlum evdeki dolarları sıfırladın mı?", diğeri ise Yalçın Akdoğan'ın HDP'liler ile gayet rahat bir şekilde oturarak, Apo'nun 10 emrini titreye titreye okuduğu anı hiç unutmayın" diyerek sözlerini tamamladı.

AKŞENER KAMERAMANI DÜŞMEKTEN SON ANDA KURTARDI

Akşener ve beraberindekiler konuşmaların ardından Küçükçekmece secim irtibat bürosunun açılışını yapıp, esnafı ziyaret etti. Çevrede toplanan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akşener, esnaf ziyareti sırasında bir kameramanı düşmekten son anda kurtardı. Kalabalık nedeniyle, görüntü alırken arkasındaki masayı fark edemeyen kameraman, bir anda sendeledi. Bu sırada Akşener, bağırarak uyardığı kameramanın kolundan tuttu ve düşmesini önledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.