‘Şeker ‘ gibi final

‘Şeker ‘ gibi final
CHP’de önseçime bir kala aday adayları son kozlarını oynadı.

 En güçlü adaylardan biri olan Op.Dr.Ali Şeker’in kampanya finalı ise soyadı gibi oldu.”Şeker” gibi kampanyanın son gününde Güzelkent Hukukçular Sitesi’nde  sayıları ikibini bulan partiliyle biraraya gelen Op.Dr.Ali Şeker “Yıllardır bunu savundum. Sizle birlikte karar vermeyi. Bu tabloyu desteğinizle çok daha büyüteceğiz. Güzel günler göreceğiz” dedi.


Güzelkent Hukukçular Sitesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kokteyl çevrede pekte alışılmadık görüntülere sahne oldu. Güzelce’nin tenha yolu trafiğe kapanırken, partililer ve Şeker’in destekçileri salona girmekte zorlandı. Salonda ise izdiham yaşandı.




Şeker’den teşekkür


CHP’nin İstanbul 3. Bölge’deki  aday adayları arasında önde gelen isimlerden olanOp.Dr.Ali Şeker salona sığmayan yol arkadaşlarına  yaptığı konuşmayla teşekkür etti. Şeker “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile birlikte Türkiye’yi AKP’den kurtaracağız.Yarın demokrasi şöleninde hep birlikte oylarımızla önce partimizin kadrolarını belirleyeceğiz. Sonra Türkiye’yi aydınlığa ulaştıracağız. Atatürk’ün çizdiği yolda devrimci ruhumuzla halkımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz” dedi. Şeker’in kokteyline aralarında Kemal Çebi,  Ali Ulvi Gökbulak, Taşkan Uysal, Yegane Güley, Metin Kaya’nın da yer aldığı çok sayoda aday adayı da gelerek destek verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.