Silivri'de birlik beraberlik gösterisi

Silivri'de birlik beraberlik gösterisi
CHP Silivri İlçe Başkanlığı yarın gerçekleşecek olan Milletvekili Aday Adayları ön seçim öncesinde örgüt toplantısı yaptı. Silivri’nin Milletvekili Aday Adayları Selami Değirmenci, Mümin Tuğlu ve Dilruba Önal hem kendilerine hem de birbirlerine destek oyu
CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, yarın yapılacak olan ön seçim öncesi örgüt toplantısı düzenledi ve son kez milletvekili aday adayları için örgütüne ‘Sandığa gidin çağrısı’ yaptı. Toplantıda Silivri’nin 3 milletvekili de örgütten hem kendileri, hem de birbirleri için destek oyları istedi. 

Değirmenci: Silivrililer birlik olacak

İlk konuşmayı Milletvekili Aday Adaylarından Selami Değirmenci yaptı Değirmenci, geçtiğimiz günlerde yapılan aday adayı tanıtım toplantısının aksine bu defa sakin konuştu ve diğer arkadaşlarına da oy istedi. Değirmenci konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Kendime oy istiyorum. Kendime istediğim kadar Silivri’den aday olan arkadaşlarım için de sizlerden destek bekliyorum. Bizim süreçte mücadele edecek daha 12 ilçemiz var. Biz Silivri olarak birlik ve beraberliğimizi kamuoyuna gösterirsek, bizden sonraki kuşaklarında bunu İstanbul genelinde ön planda tutmalarını sağlamış olacağız.”

Tuğlu: Bizim rakibimiz 123 aday adayı 

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mümin Tuğlu da konuşmasında rakiplerinin 3. Bölgedeki diğer 123 aday adayı olduğuna dikkat çekerek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:  “Biz burada gerek kongre de gerekse parti içi farklı konularda yarışırız. Demokratik çerçevede kendi aramızdaki mücadeleyi sergileriz. Ama şu an ilçede biz birbirimizin rakibi değiliz. Dışarıda daha 123 aday adayı arkadaşımız var. Bizim rakiplerimiz bu arkadaşlarımız. Mutlaka geçmişten gelen dargınlıklar ya da kızgınlıklar vardır. Ama bu hesabın görüleceği yer önseçim değildir, yeri de değildir. O nedenle Pazar günü gelin ve herkesi sandığa getirerek üçümüze de oy verin” 

Önal: Üçümüzde Ankara’ya gitmeyi hak ediyoruz


CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dilruba Önal ise Silivri’nin diğer 12 ilçeyle yarış içerisinde olduğuna vurgu yaptı. Önal, kendisi ile birlikte diğer 2 aday adayının Ankara’ya gitmeyi hak ettiğini ifade ederek  “Keşke 120 bin seçmeni olan Silivri’de 20 bin üyeye sahip olsaydık.  Bu üç adayın da Ankara’ya gitmesi kesindi. Bu üç aday da Ankara’ya gitmeyi hak ediyor. Bunun için de birleşmeyi sağlamamız gerekiyor” Örgüt toplantısında Silivri’nin CHP’li üye sayısının az olması hem aday adaylarını hem de ilçe örgütünü tedirgin etti. Bu durum konuşmalara da yansıdı. Silivri 4000 CHP’li üyesiyle yarın sandık başına gidecek.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.