Silivrili Ülkücüler il başkanını ağırladı

Silivrili Ülkücüler il başkanını ağırladı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Zekai Pınar Başı, 3. Bölge Başkanı Muhammed Suat ile birlikte Silivri Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek, çalışmaları denetledi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Zekai Pınar Başı, 3. Bölge  Başkanı Muhammed Suat  ile birlikte Silivri Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek, çalışmaları denetledi. Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök ile bir süre görüşen İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, daha sonsa ülkücü gençlerle sohbet etti.

Yıldırım; Gençlik dünyanın en büyük silahlarından biridir!
Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök ve ülkücü gençlerle bir araya gelen İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, gençlerle sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Silivri Ülkü Ocaklarının bölgedeki en iyi Ülkü ocağı olduğunu söyleyen Yıldırım; “Dünyanın en büyük gençlik hareketi Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilmektedir. Bugün gençlik dünyanın en güçlü silahlarından biridir. Ekonomik olarak ne kadar güçlü olursak olalım, iyi bir gençlik yetiştiremezsek maalesef bu coğrafyadan silinip gitmek durumundayız. Hem her alanda başarıyı yakalamış hem de bu başarıyı vatanı milleti için mücadele edebilecek bir konuma getiriş bir gençliğe ihtiyaç var. Bugün Türkiye’de Ülkü Ocaklarına çok büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Siz değerli arkadaşlarımızı yetiştirecek, onlara hedef koyabilecek, onlara gelecekteki çalışmalarıyla ilgili kriterlerle beraber hedef oluşturabilecek bir yapıyız. Teknoloji konusunda da kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu konuda önümüzde ki günlerde bir seminerimiz ola ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.