Vatandaş dertli, siyasiler hazır cevap!

Vatandaş dertli, siyasiler hazır cevap!
Çatalca sokaklarında son günlerde sık sık görünen milletvekili adayları vatandaşa selam veriyor, vatandaş dertlerini sıralamaya başlıyor. Özellikle AK Parti Milletvekili Adaylarının vatandaşın zorlu soruları karşısında bir hayli sıkıntı yaşadığı gözlenirk
Çatalca Merkez’de vatandaşlar ile bir araya gelen ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaflara selam vermek için gezen AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Başçı ve beraberindeki heyet vatandaşın bir çok sorunu ile karşı karşıya kaldı.

 

Özellikle bir eczaneye girdiklerinde Eczacının söyledikleri Milletvekili Adayı Başçı ve diğer partilileri şok ederken, eczacının söyledikleri ve vekil adayının ifadeleri Sağlık Sektöründeki gerçeklerin bir defa daha gün yüzüne çıkmasına neden oldu.

 

Eczane sahibi olan bayan “ Biz eczacılar artık sabah işe gelirken hevessiz ve isteksiz olarak geliyoruz. Vatandaşa muayene paraları reçete ile fatura ediliyor ama vatandaş bunu bizim yaptığımızı düşünüyor. Birileri çıkıp açıklamalı. Reçetelerinize yansıtılan bu paralar eczacı ile alakalı değil demeli.” Dedi.

 

Bu sözlere istinaden AK Parti Milletvekili Adayı Başçı “ Biz dünyada Amerika’nın sağlık sistemini bile geçtik. Tabiî ki ufak tefek aksaklıklar olacak. Bunları da çözeceğiz.” Dedi.

 

Eczane sahibi iktidardan memnun olmadığını dile getirirken diğer yandan AK Parti İlçe Başkanı Savaş Barutçu’da uzun süre eczacı bayanı ikna etmek için dil döktü.

 

Başkanlık sisteminin bile konuşulduğu çift taraflı söylemlerde ne Milletvekili Adayı Başçı ne de İlçe Başkanı Barutçu eczaneciyi ikna edemediler.

 

Çatalca’da bir çok esnafı gezen AK Partili heyet, sokakta karşılaştıkları vatandaşların da sorunlarını dinledi. Bir noktada ise bir vatandaş “ Evime küçük bir tüp alacağım” sözleri ile gerek adaydan, gerek ilçe başkanı Barutçu’dan yardım isterken ilçede durumun ne kadar vahim olduğu bir defa daha gözler önüne serildi. 

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.