Yerelden genele tecrübe taşıyacak

Yerelden genele tecrübe taşıyacak
2009-2014 döneminde MHP Beylikdüzü belediye meclis üyeliği yapan, MHP İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Aday Adayı Halit Tuna, Maya Restoran'da düzenlediği kahvaltılı toplantıyla, gazeteci, iş dünyasının önemli isimleri ve sivil toplum örgütü t
Milliyetçi Hareket Partisi'nin önemli isimlerinden birisi olan Halit Tuna, İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Aday Adayı olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Beylikdüzü'nde bulunan Maya Restoran'da yerel basın temsilcileri, iş dünyasının önemli isimleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililerle buluşma fırsatı bulan Tuna, aday adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Tuna'nın düzenlediği kahvaltıya gazetecilerin yanı sıra birçok isimde katıldı. MHP İstanbul 3. Bölge Başkanı Hakkı Özyurt, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Ali Aydın, Bahçelievler Belediye Meclis Başkanvekili ve Sivas Platformu Başkanvekili İsmail Karabiber, Sivaslı Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı (SİVGİAD) Murat Açıl, geçmiş dönemde Beylikdüzü Belediye Başkanlığına CHP'den aday adayı olan Muharrem Alparslan, Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Cengiz Atasever, Uzay Makine Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Uz ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir de, Tuna'nın Maya Restoran'da düzenlediği kahvaltıya katılan isimler arasında yer aldı.

Çözüm üretmemiz gerek
Kahvaltılı toplantıda katılımcılara seslenen Milletvekili Aday Adayı Halit Tuna, siyasetçilerin en önemli misyonunun çözüm üretmek olduğunun altını çizdi. Siyaset içerisinde yer alan insanların ülke sorunlarınla çözüm üretmediği noktada faydalı olamayacağına dikkat çeken Tuna, “Bizim önceliğimiz her zaman çözüm üretmek olacaktır” diye konuştu. Milletvekilliği çalışmalarına resmi başvuruyu yaptıktan sonra başladığını da belirten Tuna, “1 aydır aday adayı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Temel hedefim Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yer alarak, yereldeki deneyim ve tecrübelerimi, genele taşımak olacaktır” dedi. Kendisine çıktığı yolda birçok ismin de destek verdiğinin altını çizen Tuna, kendisinin yanında olanlara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Özellikle yerel basın temcilerine teşekkür eden Tuna, “Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her programımda yanımda olan basınımızı da unutmamak gerek” şeklinde konuştu.

Şehitlerimizi asla unutmayacağız
Milletvekili aday adaylığına ilişkin yaptığı açıklamaların yanı sıra 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla, şehitlere dair de konuşan Halit Tuna, “Biz asla şehitlerimizi unutmayacağız. Onları her fırsatta anacağız” ifadesini kullandı. “Burada herkesin huzurunda bir kez daha şehitlerimizi yad ediyorum” diyen Tuna, gün içerisinde de Çanakkale'yle ilgili birçok programa katılacağını hatırlattı.

Birlik beraberlik pozu verdiler
Maya Restoran'da düzenlediği kahvaltılı toplantının sonunda katılımcılarla ve partililerle dışarıda birlik ve beraberlik pozu veren Tuna, partililerin her zaman yanında olduğunu ve kendisine verdikleri destekten ötürü her zaman emin olduğunu da belirtti. Her bir katılımcıyla ayrı ayrı ilgilenen ve programın sonunda objektiflere beraber poz veren isimler, MHP'yi hep beraber yukarı taşıyacaklarını söyledi.

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.