Yılmaz; “MHP iktidarında Köylü Milletin efendisi olacak”

Yılmaz; “MHP iktidarında Köylü Milletin efendisi olacak”
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Volkan Yılmaz, Sevinç Gümüş, Celal Karapınarlı önceki akşam Kavaklı, Ortaköy ve Selimpaşa Mahallelerini gezerek, MHP iktidarında çiftçinin yüzünü güleceğini belirterek, mazot ve gübredeki

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve ilçe teşkilat üyeleri ve mahalle teşkilatları ile birlikte İstanbul 3. Bölge Milletvekili adaylarından Volkan Yılmaz, Sevinç Gümüş ve Celal Karapınarlı mahalle kahvelerini ve işletmelerini gezerek projelerini anlattı. MHP Silivri İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Silivri mahallelerinin gezilerini sürdürüyor. Köylülerin ve çiftçilerin sıkıntılarını tek tek dinleyen Bölge adayları MHP iktidarında çiftçilerin eski günlerine döneceğini ifade etti.

 

MHP iktidarında tarımsal desteklerin 3 kat artırılacağını belirten MHP 3. Bölge Milletvekili adayı Volkan Yılmaz, “MHP iktidarında köylülerimiz yeninden milletin efendisi olacaktır. Hayvancılığa verilen destekler artırılacak. Buğday, mısır ve ayçiçeğinde özel destekleme primi verilecek. MHP iktidarında çiftçilerimizin refah ve mutlu bir yaşam sürmeleri için bekledikleri her türlü desteği alacak. Köylü yine milletin efendisi olacaktır" şeklinde konuştu.

 

 

“BELDE BELEDİYELERİNİ, KAPATILAN NE KADAR VARSA HEPSİNİ AÇACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, ilçemizdekilerle birlikte nüfus azlığı nedeniyle beldelerin kapatıldığına şahit olduklarını dil getirerek, şunları kaydetti; “Milliyetçi Hareket Partisi bu beldelerin kapatılmasını doğru bulmamıştır.

Çünkü köyden şehir hayatına dönüşümün önemli bir başlangıcı olan belde belediyeleri, uygulamalarda oldukça başarılı olmuştur. Köy hayatından şehir hayatına kıvrılmanın, dönüşmenin bir örneğini vermiştir. Dolayısıyla kasabalarımız gelişmiştir. İnsanlarımızın, altyapıdan tutun imara kadar birçok ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir fırsat doğmuştur.

Bunu kaldırmak, “nüfus azaldığı için bunları tasfiye ediyoruz” demek doğru olmadığını o zamanda anlatmaya çalışmıştık. Milliyetçi Hareket Partisi iktidar nasip olduğu takdirde, ilk ayının içinde yapacağı işlerden bir tanesi bu kırılmayı ortadan kaldırıp, belde belediyelerinin, kapatılan ne kadar varsa hepsini açacağız. Öyle belediye başkanları beldede görev üstlenmişler, çok kıt imkânlarla çok başarılı olmuşlar. Nüfusun azalması meselesi belediyelerin kabahati değil, genel ekonomi politikasının bir eksikliği” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.