142 Adet TV Ele Geçirildi

142 Adet TV Ele Geçirildi
Beylikdüzü Polisi nin Başarılı Operasyonu... Beylikdüzü Asayiş Polisi başarılı bir operasyonla Büyükçekmece 2.Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararı oğrultusunda Esenkent mahallesi Boğazköy mevkii 1714.sokak Mimsan Sanayi sitesinde 23 nolu depoyu çilingire açtır
Beylikdüzü Polisi nin Başarılı Operasyonu

142 Adet TV Ele Geçirildi

Beylikdüzü Asayiş Polisi başarılı bir operasyonla Büyükçekmece 2.Sulh Ceza Mahkemesi’nin kararı doğrultusunda Esenkent mahallesi Boğazköy mevkii 1714.sokak Mimsan Sanayi sitesinde 23 nolu depoyu çilingire açtırarak depodaki 142 adet Led TV ye el koydu.

Polisin verdiği bilgiye göre daha önce farklı yerlerde buna benzer 56 adet Tv ele geçirildiği ve değişik yerlerde saklanan diğer televizyonların da bulunmasıiçin operasyonun devam edeceği bildirildi.

Ayrıca başarılı takibi sonucu göre Adını Lütfü Ö. Olarak tanıdan fakat gerçek adının Abdulkadir N. Olduğu öğrenilen tır sürücüsü HGM Lojistik Firmasına ait bir tırın Arçelik firmasından çıkışının yapıldığını 407 TV nin bir depoya boşaltıldığını ,aracın terk edilmiş olarak bulunduğu belirtildi.

Daha sonra yapılan takip sonucu tır sürücüsü Abdulkadir N. ve bir şahıs yakalanarak cezaevine konulmuştur, bağlantısı olanların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

HABERDAR ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.