KADIKÖY'DE CİNAYET !

KADIKÖY'DE CİNAYET !
Aynı masada oturduğu kişiyle yaptığı tartışmada vuruldu!

KADIKÖY’de tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurulan muhasebeci Adnan Kocaoğlu (49), olay yerinde hayatını kaybetti.

Hasanpaşa Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Poyraz Sokak üzerinde bugün saat 12.30 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:

Muhasebecilik yapan Adnan Kocaoğlu, yanındaki bir kişiyle birlikte sokak üzerindeki bir büfeye geldi. Burada bir süre oturup sohbet eden iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, 1.70 – 1.75 metre boyunda, hafif şişman, gri pantolonlu ve siyah bereli olduğu belirlenen kişi, belinden silahını çıkararak Kocaoğlu’na ateş etti.

Kocaoğlu vücuduna aldığı 4 kurşunla ağır yaralanırken, saldırgan Kadıköy Evlendirme Dairesi yönüne doğru kaçarak izini kaybettirdi.

Olay yerine gelen 112 Hızır Acil’e bağlı sağlık ekibi, Kocaoğlu’nun öldüğünü belirledi. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganın yakalanması için yakın çevrede çalışma başlattı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cinayeti duyarak olay yerine gelen Kocaoğlu’nun kızkardeşi ve yakın akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Kocaoğlu’nun cesedi önce Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne daha sonra da Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Kocaoğlu’nun vücuduna 4 kurşun isabet ettiği belirtildi.

KATİL ZANLISI KARDEŞİ ÇIKTI

Kadıköy'de, bir çay bahçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Adnan Kocaoğlu’nun kendisi gibi muhasebecilik yapan kardeşinin katil zanlısı olarak arandığı öğrenildi.

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Poyraz sokakta meydana gelen olayda, Muhasebecilik yapan 49 yaşındaki Adnan Kocaoğlu sokak üzerindeki bir çay bahçesinde tartıştığı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Adnan Kocaoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, saldırının Adnan Kocaoğlu’nun kendisi gibi muhasebecilik yapan kardeşi Yılmaz Kocaoğlu tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Ekipler, Yılmaz Kocaoğlu’nu yakalamak için çok yönlü çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum