Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Albayrak, Değirmenci'ye destek verdi

Albayrak, Değirmenci'ye destek verdi


CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Albayrak CHP İlçe Kongresi için Değirmenci'nin adaylığını desteklediğini ifade etti. Silivri siyasetinde çıkışları ile renkli bulduğum simalardan biri olan Albayrak, bildiğiniz üzere CHP'li Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibi ile ters düşmüştü. Her fırsatta Belediye yönetimini eleştiren Albayrak, Eski ilçe başkanı Selami Değirmenci'nin yeniden ilçe başkanlığına aday olması gerektiğini söylüyor. Değirmenci kongre için yeniden aday. Ve sanıyorum yine ezip geçecek. Albayrak da Değirmenci hakkında "En azından dobra dobra adam. Her ne kadar küs olsak da, adam kavgalı olduğuyla adam gibi kavgalı, dost olduğuyla adam gibi dost. Onu bunu satmıyor, arkasından iş çevirmiyor. Aday ise açık açık destekliyorum." sözleri ile duruşunu ortaya koyuyor. Bu tavrın Değirmenci sempatisi mi yoksa Şahin ve Işıklar antipatisi mi olduğunu tam çözemesem de siyasetin yeniden Silivri'de Değirmenci ile renkleneceği kesinleşti.  

Koryürek güven oyu aldı

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları kongresi de tamamlandı. Eski Başkan Elif Koryürek üyelerden güven oyu alarak yeniden Başkan seçildi. Muazzam bir kalabalık ile gerçekleştirilen kongrede Koryürek'e destek için parti yöneticileri de salondaydı. Ünsal Düğün Salonunda yapılan kongrede salon hınca hınç doluydu. Birlik beraberlik içinde gerçekleşiyor AK Parti kongreleri. Dikkat ediyorum hiç bir kongresinde olay yok. Sorun yok. Aday kavgası yok. Darısı CHP'nin başına... 

Şahin kontrolü kaybetti

Bu arada CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şahin de açıklama yapmış. Selami Değirmenci'yi gençlerin üzerinden prim yapmakla suçluyor. Yazık. Bir ilçe başkanının, onca yıllık siyasi tecrübelerine rağmen kendini düşürdüğü bu pozisyon ibret alınması gerekir bir tablo. Bir avuç idealist gencin karşısındaki aciziyeti. Aday olmayacakmış kongrede. Çok isabetli bir karar. CHP adına umut verici. Keşke böyle saçma, komik, gereksiz ve talihsiz açıklamalar da yapmasa. Selami Değirmenci kanadı ise Şahin'i muhatap almıyor. Değirmenci'nin söylediği tek şey, "O gençler Hüseyin Şahin gibi değil. Onurlu, gururlu, haysiyetli o gençler." oldu.  

Öpçin dünya evine girdi

Beşiktaş Spor Kulübü Silivri şubesi Başkanı Cafer Öpçin, Gülcan Kıvılcım ile dünya evine girdi. Silivri'nin tanınan sevilen simalarından olan Öpçin'e ve eşi Gülcan Kıvılcım'a bir ömür boyu saadet ve mutluluk diliyorum. Mutluluğunuz daim olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi