Beylikdüzü'nde trans kadına korkunç saldırı

Beylikdüzü'nde trans kadına korkunç saldırı
İstanbul Beylikdüzü'nde 22 yaşındaki trans kadın Zirve S., saldırıya uğradı. Zirve S. “Caddede daha önceden davalık olduğum trans kadınlardan haraç toplayan bir çetenin saldırısına uğradım. Beni arabanın içine atıp, üzerime Pitbull’u saldılar” dedi

Beylikdüzü’nde geçtiğimiz gece saldırıya uğrayan Trans kadın Z. S, BirGün’e konuştu. Soylu “Caddede daha önceden davalık olduğum trans kadınlardan haraç toplayan bir çetenin saldırısına uğradım. Beni arabanın içine atıp, üzerime Pitbull’u saldılar” dedi.

İstanbul Beylikdüzün’de geçtiğimiz gece saldırıya uğrayan 22 yaşındaki trans kadın Z.S, yaşadıklarını BirGün’e anlattı. S., Beylikdüzün’de her gece çıktıkları bir caddede trans kadınlardan kişi başı 150 TL toplayan bir çetenin saldırısına uğradığını ve bu çeteyle de haraç meselesi yüzünden 8 ay önce davalık olduğunu belirtti. S. şöyle devam etti: “ Ben haraç vermek istemiyordum, bu yüzden bunlardan şikayetçi olmuştum. Davanın ilk duruşması Ocak ayında olduğu için. Bunlar beni sürekli, şikayetimi geri almam için tehdit ettiler. Aylarca kaldığım evi bastılar, şiddet uyguladılar. Geçtiğimiz gece caddedeyken çete başının adamları yanıma geldi. ‘Dava yaklaşıyo geri alacaksın şikateyi dediler’ yine. Ben çete başları G.G ile konuşmak istediğimi söyledim. Meğersem uzaktan bizi arabadan izliyormuş. Kapıyı açtım konuşmak için, bir baktım arabanın arkasında kocaman Pitbull,kapadılar beni arabanın içine köpekle boğuştum, parçaladı beni, kumpas kurmuşlar bana.”

‘Devlet de benim polis de’

Arabadan inmeyi başarabildikten sonra çete başı G.G’nin kendisine, ‘Devlet de benim polis de benim sana mı inanacaklar’ diye bağırdığını söyleyen S. olayın ardından Esenyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra dün gece taburcu oldu. Soylu, şu anda iki dişinin kırık, kaşı ile dudağında 4 dikiş olduğunu ve kolları ile bacaklarının paramparça olduğunu belirtti. S. bu saldırının ardından çete hakkında KAOS GL avukatları ile yarın suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

-Birgün-


Saldırı haberini gazeteci Michelle Demishevich, Twitter hesabından duyurdu. 
Saldırı dün akşam saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü'nde gerçekleşti.

22 yaşında olduğu belirtilen Zirve S. isimli trans kadın, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Gazeteci Demishevich, saldırıya uğrayanın bir trans kadın olması nedeniyle polisin olay yerine gelmediğini söyledi. Esenyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Zirve S., daha sonra hastaneden taburcu edildi.
-Cumhuriyet-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.