Büyükçekmece'de Para Nakil Aracını Soydular

Büyükçekmece'de Para Nakil Aracını Soydular
Büyükçekmece'de sabah saatlerinde Tepecik Ulus Mahallesi Atatürk Caddesi 59 numarada bulunan PTT şubesi önünde silahlı ve maskeli 3 kişi PTT'ye ait para nakil aracını soydu.
Güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek araçta bulunan 100 bin TL'yi alan soyguncular güvenlik kamerasına yakalandı.

PARAYI ALIP KAÇTILAR

PTT şubesine para getiren araç, şubenin önüne yanaştığı sırada silahlı ve maskeli 3 kişi aracın olduğu yere geldi. Güvenlik görevlisini yere yatırarak etkisiz hale getiren zanlılar, araç içerisinde bulunan kasadaki yaklaşık 100 bin TL'yi aldı. Güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncular, daha sonra olay yerinden araçla kaçtı.

POLİS HAVADAN PEŞİNE DÜŞTÜ

Olayı gören PTT şubesi çalışanları durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler nakil aracı üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler soyguncuların eşkalini belirmeye çalıştı. Polis helikopteri de kaçan soyguncuların yerini tespit edebilmek için havadan çalışma yaptı.

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan soygun anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde soygunculardan bir tanesinin güvenlik görevlisini nakil aracının ön kısmına getirerek yere yatırdığı görülüyor. Diğer soyguncular ise araçta bulunan paraları alıyor. Kısa sürede paraları alan soyguncular güvenlik görevlisinin silahını da alarak olay yerinden kaçıyor. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.