Cemaat'e büyük operasyon

Cemaat'e büyük operasyon
Cemaat'e yakın eski Mali Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ve Eski Başkomser Mehmet Akif Üner'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ile eski başkomiser Mehmet Akif Üner'in de aralarında bulunduğu 20'ye yakın kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ŞUbe Müdürlüğü ekipleri Eski emniyet mensuplarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ile eski başkomiser Mehmet Akif Üner'in de aralarında bulunduğu 20'ye yakın kişi gözaltına alındı. 13 ilde yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçiriliyor. Gözaltına alınan Yasin Topçu, 'Neden gözaltına alındınız?' sorusuna "Nedenini biliyorsunuz" yanıtını verdi. Topçu ve Üner daha önce 22 Temmuz soruşturması kapsamında da gözaltına alınmıştı.

ÇORLU’DA CEMAAT OPERASYONU

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla “Paralel Yapı” soruşturması kapsamında Çorlu’ da aralarında avukat ve işadamlarının bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.