Cezaevi Firarisi 'Suç Makinesi' Avcılar'da Yakalandı

Cezaevi Firarisi 'Suç Makinesi' Avcılar'da Yakalandı
Cezaevi firarisi 'Suç Makinesi' Avcılar'da yakalandı Sahte kimlikle yakalandı 6 ilçede 9 farklı suçun şüphelisi cezaevi firarisi Avcılar'da kıskıvrak yakalandı.İSTANBUL - Kent genelinde aralarında Avcılar'ın da bulunduğu 6 farklı
6 ilçede 9 farklı suçun şüphelisi cezaevi firarisi Avcılar'da kıskıvrak yakalandı

 Kent genelinde aralarında Avcılar'ın da bulunduğu 6 farklı ilçede 9 farklı olayın faili 25 yıl kesinleşmiş cezası olduğu öğrenilen suç makinesi cezaevi firari şahıs B.G. Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin dikkati sayesinde kıskıvrak yakalandı. 
Aralarında, iş yerinden hırsızlık, mala zarar verme, nitelikli dolandırıcılık suçlarından kaydı bulunan 'suç makinesi' Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sayesinde sahte kimlikle kıskıvrak yakalandı.


Birçok olayda adı geçen şüpheli B.G. Avcılar'da da birden çok iş yerinde hırsızlık yaptığı ve girdiği iş yerlerinde bıraktığı parmak izi kayıtları ilçe Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği ekipleri tarafından ortaya çıkarıldı. Şüpheli üzerinde çalışma sürdüren Asayiş Büro Amirliği dedektifleri durdurdukları B.G. kendilerine farklı bir isme ait kimlik uzattı. Polislerden kaçmaya çalışan B.G. kısa süreli kovalamaca sonrası yakayı ele verdi.
Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, 25 yıl kesinleşmiş cezasının da bulunduğu cezaevi firarisi olduğu bilgisine de ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.