Cumhubaşkanlığı'nın haberi vardı kurtulamadı

Cumhubaşkanlığı'nın haberi vardı kurtulamadı
Çekmeköy’de, Behçet Yıldız, iki yıl önce boşandığı eski eşi Ayşe Yazıcı’nın işlettiği gelinlik mağazasını bastı. Yıldız, eski eşi ve yanındaki arkadaşı Leyla Ad’ı silahla öldürüp kaçtı. Yazıcı’nın yakınları Cumhurbaşkanlığı’na kadar, 50 kez şikayette bulu
Taksici Behçet Yıldız(44) dün 15.30 sıralarında iki yıl önce boşandığı eski eşi Ayşe Yazıcı’nın (38) işlettiği Çekmeköy’deki gelinlik mağazasına geldi. Behçet Yıldız, bir süre tartıştıktan sonra tabancasını ateşleyerek bir çocuk annesi Ayşe Yazıcı’yı göğsünden vurdu, ardından eski eşini ziyarete gelen arkadaşı Leyla Ad’ı da (40) başından vurdu.
İki kadır ağır yaralanırken koşarak olay yerinden uzaklaşan Behçet Yıldız, sürücüsünü silahla tehdit ettiği bir araca binerek kayıplara karıştı. Yıldız bir süre sonra aracı Şahinbey Caddesi üzerinde terk ederek izini kaybettirdi. Yapılan müdahalelere rağmen her iki kadın da mağazanın üst katında yaşamını yitirdi.

Devamlı tehdit ediyordu
Saldırı haberini alarak mağazaya gelen Ayşenur Yazıcı’nın babası ile ağabeyi isyan etti. Kızının yıllardan beri şiddet gördüğünü ve tehdit edildiğini iddia eden baba Veli Yazıcı, “Kızımıza silah çekildi. Gittik dava ettik. Arayan soran olmadı, öylece kapandı gitti. İki senedir böyle. Devamlı tehdit ediyordu. Kıskançlık vardı. Ayrılmak istemem diyordu. Kızım 50 sefer karakola gitti. Her mesajında gitti, şikayet etti. Resmi olarak boşanmışlardı. Cumhurbaşkanlığı’na internet üzerinden şikayette bulundu. Her defasında polislere talimat verildi. Ama polisler gelerek kızımıza, ‘Biz seni koruyamıyoruz mu? Neden oradan yardım istiyorsun’ diyordu. Kızımı koruyamadılar” dedi.

14 yaşında bir kız çocuğu olan Ayşe Yazıcı ile iki çocuk annesi arkadaşı Leyla Ad’ın cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
-Hürriyet-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.