Düğün hazırlığı yapan genç parkta ölü bulundu

Düğün hazırlığı yapan genç parkta ölü bulundu
Düğün hazırlığı yapan genç parkta ölü bulunduKağıthane’de, bir parkta arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen 23 yaşındaki genç yaşamını kaybetti. Bir ay sonra düğünü olacağı öğrenilen gencin nişanlısı olay yerinde sinir krizi geçi

Olay, Cendere Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. Nail Dalkoparan isimli 23 yaşındaki genç sabah saatlerinde parkta ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde Dalkoparan’ın dün akşam saatlerinde ölmüş olabileceğini söyledi. Polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin parkta yaptığı araştırmada, gencin ölü bulunduğu bankın etrafında çok sayıda bali kutusu, bali torbası ve uyuşturucu madde bulundu. Savcının incelemesinden sonra ceset detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacak. 


Dalkoparan’ın öldüğünü haber alan yakınları parka geldi. Bir ay sonra evleneceklerini ve Pazar günü buluşacaklarını belirterek ağlayan nişanlısı sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili araştırma devam ediyor. 
 
BİR GÜNDE 13 KİŞİYE UYUŞTURUCUDAN İŞLEM YAPILDI, BONZAİ İÇEN 1 KİŞİ KOMALIK OLDU
 
Bursa’da, polis ekipleri, bir gün içerisinde 13 kişi hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yaptı. 'Sentetik cannabinoid (bonzai)' uyuşturucu maddesi kullanan bir gencin komalık olduğu bildirildi.
 
Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesi’nde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumu şüpheli görülen H.A. (20) ve H.Ö.’yü durdurdu. Gençlerin yapılan üst aramalarında 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Aynı mahallede durdurulan F.D.’nin (20) üzerinden de 18 gram esrar maddesi ele geçirildi. Işıklar Sönmez Polis Merkezi’ne götürülen üç genç hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldı.
 
Osmangazi ilçesi Ebu İshak Mahallesi’nde devriye gezen polis ekipleri, H.D. (20), A.B. (19) ve H.T. (22) isimli üç genci durdurdu. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 2,09 bonzai maddesi ele geçirildi. Gemlik Siteler Mahallesi’nde ise İ.K. (21) ve M.D.’nin (21) üzerinden 4 gram esrar maddesi ele geçirildi.
 

 
BONZAİ KULLANDI KOMALIK OLDU
 
Nilüfer ilçesi Görükle Kızılcıklı Mahallesi’nde meydana gelen olayda ise bonzai kullanan bir genç yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Bonzai kullanan M.Ç. (28) bir süre sonra fenalaştı. Çevredkilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan M.Ç., hayati tehlike kaydıyla yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
 
Esentepe Mahallesi’nde sentetik uyuşturucu madde kullanan gençler arasında kavga çıktı. Bonzai kullanan D.Y. (20) ve O.K. (28), İ.Ş. (46) ve B.A. (42) ile birlikte gezmeye başladı. Bir süre sonra grup arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti. O.K.’a ait bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis merkezine götürülen 4 kişi hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak, 6136 Sayılı Kanun'a muhalefet, kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçundan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.