ELİNDE POZ VERDİĞİ SİLAHLA VURULDU

ELİNDE POZ VERDİĞİ SİLAHLA VURULDU
Esenyurt'ta korsan taksici sevgilisi tarafından bir arkadaşıyla öldürülen Sultan Karaaslan'ın, vurulduğu silahla poz verdiği ortaya çıktı.



İSTANBUL Esenyurt Asayiş Büro Amirliği'ne yapılan bir ihbarla ortaya çıkan çifte cinayette sır perdesi aralanıyor. Arkadaşı Nihal Karadağ ile birlikte öldürülen Sultan Karaaslan'ın, "Pınar" takma adını kullandığı ve 1995 doğumlu olduğu öğrenildi. Karaaslan'ın, Bahçeşehir'de bir kumarhanede "krupiye" olarak çalıştığı belirlendi. Karaaslan sosyal medya hesaplarından sevgilisiyle geçirdiği zamanların fotoğraflarını paylaştı ancak sevgilisi bu karelerde hiç gözükmedi.

Karaaslan, son olarak paylaştığı fotoğraflardan birinde sevgilisine ait olduğu iddia edilen pompalı bir tüfekle görülürken, bir diğer karede ise kendisini ve arkadaşını öldüren silahla görüntülendi. En son karede ise yakın arkadaşı olan ve aynı kaderi paylaştığı 1991 doğumlu Nihal Karadağ'la beraber poz verdi. 

BİRER KURŞUNLA İNFAZ 

Korsan taksici katil zanlısı Sami U., polise verdiği ifadede olay günü yaşananları anlattı. Sami U.'nun ifadesine göre, yaklaşık 5 aydır Pınar olarak tanıdığı sevgilisi Sultan Karaaslan ve arkadaşı Nihal Karadağ, kendisini arayarak denize gitmek istediklerini söyledi. Salih U. da arkadaşı Okan A. ile birlikte verilen adrese gitti. Gittikleri zaman Salih U. sevgilisinin yanında başka erkekler görünce sinir krizi geçirdi.

Sözlü kavga sırasında Karaaslan, erkeklerden birini işaret ederek "Bununla da birlikte oldum" dedi. Sami U. da sinirlenip Okan ve Karadağ ile birlikte oradan ayrıldı. İlerleyen saatlerde Karaaslan bir kez daha Sami U.'yu aradı ve kendisini Etiler'den almasını istedi. Ancak tartışma araçta devam etti. Fidanlık mevkiinde tuvalet ihtiyacını bahane göstererek aracı durduran Salih U. sabaha karşı 05.30'da iki genç kadını kafalarının arkasından sıktığı birer kurşunla öldürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.