Hırsızlar soyuyor devlet seyrediyor

Hırsızlar soyuyor devlet seyrediyor
Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesinde hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Yılda 1 milyon lira güvenlik ücreti ödeyen siteye görevliler de sahip çıkamıyor.
İstanbul B.Çekmece de senede bir milyon lira ödenen özel güvenliklerde hırsızlıkları önleyemedi. Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı Koza Sokak 5 nolu villa soyulmuştu. 20 Temmuz 2014 de Zaman Gazetesi yazarı Günseli Özen Ocakoğlu nun villasını soyan çete, içinde 800 bin dolar olduğu yazılan kasayı, soydukları villaya ait jeepe yükleyip kaçmışlardı. 

Çetin Güvenlik elemanları ve çok sayıda güvenlik kamerasını nasıl atlatıp, kaçtıkları sorgulanırken, önceki gün bu defa Koza Sokak 3 numaradaki Mustafa Özüren'e ait 2 katlı villa soyuldu. Soyulan villa bir ay evvel hırsızların girdiği villanın hemen yanıbaşında... 

Dursun Boran'ın haberine göre, milyon dolarlık villalardan oluşan Mahallede son 1 ayda 2 villa soyulması, özel güvenliğin işe yaramadığını gösterdi. Mahalle sakinleri, polisin ek tedbirler alması istiyor.

ÇETİN GÜVENLİK'E SENEDE 1 MİLYON TL. ÖDENİYOR


Son 8 ayda 13 villanın soyulduğu Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı'nda, asayişi sağlamak ve hırsızlıkları önlemek için, senelik anlaşma yapılan Çetin Güvenlik adlı firmaya yılda 1 milyon TL'yi aşkın ödeme yapılacak.


Güvenlik firmasının 60 civarında 24 saat izlenen özel güvenlik kameraları bulunduruyor. Buna rağmen son bir ayda yan yana olan iki villa soyuldu. Milyonlarca nakit para, ziynet eşyası, elektronik eşya çalındı, korku ve panik yaşandı. B.Çekmece Emniyet Müdürlüğü'nün acilen mahallede devamlı görev yapacak resmi / sivil ekip görevlendirmesi istendi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.