IŞİD ve PKK hücreleri basıldı

IŞİD ve PKK hücreleri basıldı
İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından "terör" operasyonu düzenlendi.

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından "terör" operasyonu düzenlendi. Operasyonun hem IŞİD, hem PKK, hem gençlik yapılanması YDG-H ve DHKP-C'ye yönelik olduğu belirtiliyor.

Hava destekli düzenlenen terör operasyonunda Bağcılar Yenimahalle Bülbül Sokak'taki bir adreste çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybetti.

5 BİN POLİSLE DEV OPERASYON

2 bini çevik 5 bin polisle gerçekleştirilen operasyona helikopter ve Özel Harekat polisleri de destek veriyor. İstanbul'un 26 ilçesinde önceden belirlenen 140 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon devam ediyor.

ÇATIŞMA ÇIKTI: 1 ÖLÜ

İstanbul'da yapılan terör örgütlerine yönelik operasyon kapsamında Bağcılar'da polisle çatışma giren DHKP/C üyesi bir kadın öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürütülen eş zamanlı operasyon kapsamında, Bağcılar Yeni Mahalle Bülbül Sokak'taki bir adrese baskın düzenledi. Kapı önünde konum alan ve eve girmeye hazırlanan Özel Harekat polislerine içeriden ateş açıldı.

Kısa süreli çatışma sonrası terör örgütü DHKP/C üyesi olduğu tespit edilen bir kadının öldürüldüğü ve saldırıda kullandığı silahının ele geçirildiği öğrenildi.

Kent genelindeki operasyon devam ediyor.

İZMİR'DE DE OPERASYON VAR

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler sabaha karşı terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon başlattı. Önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda IŞİD'le bağlantılı 4 kişinin gözaltına alındığı, gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

Polis ayrıca 'Paralel yapıya' yönelik başka bir operasyon için de düğmeye bastı. Bu operasyonda da 15 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.