İstanbul'da Şafak Vakti Eş Zamanlı Baskınlar

İstanbul'da Şafak Vakti Eş Zamanlı Baskınlar
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sabah saatlerinde terör örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda gözaltına alınanlar var.

İstanbul polisi, terör örgütlerine yönelik eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi. Haklarında yakalama kararı bulunan şüpheliler gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde ele geçirilen bazı dokümanlara da el konuldu.

EŞ ZAMANLI BASKINLAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde terör örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Bağcılar, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta önceden belirlenen adreslere eşzamanlı baskınlar yapıldı.

POLİS HELİKOPTERLERİ DE HAVADAN DESTEK VERDİ

Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Haklarında yakalama kararı bulunan şüpheliler gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ele geçirilen belge ve dokümanlara da polis tarafından el konuldu.

GÖZALTILAR VAR

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Arıkuşu Sokak üzerindeki bir adrese düzenlenen operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı. Polis ekiplerinin, operasyon sırasında bölgede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bağcılar Sancaktepe Mahallesi 2. Sokak üzerinde bulunan bir apartmandaki daireye yapılan baskında da bir kadın gözaltına alındı. Plastik kelepçe takılan şüpheli kadın sivil bir polis aracına bindirilerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyonun detayıyla ilgili bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.