Jandarmadan Geniş Çaplı Asayiş Uygulaması

Jandarmadan Geniş Çaplı Asayiş Uygulaması
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak için 24 saat esasına göre denetim ve kontrollerine devam etmektedir.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca ülke genelinde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak ve aranan şahısları yakalamak maksadıyla; jandarma asayiş, motosikletli asayiş ve jandarma trafik timleriyle yapılan denetimler arttırılmıştır.

Bu kapsamda; 02 Ekim 2015 günü belirlenen (24) ayrı noktada icra edilen denetimlerde; (21) asayiş timi, (9) motosikletli asayiş timi, (20) trafik timi, (10) sivil unsur olmak üzere toplam (521) personel ile (4) narkotik ve bomba arama köpek unsuru görev yapmıştır.

Denetimler sırasında kontrol noktalarında, kimlik sorgulamaları ile araç plakaları teknolojik imkânlar kullanılarak çok kısa sürede yapılmış olup vatandaşlarımızın asgari seviyede mağdur olmaları sağlanmıştır.
Yapılan denetimler sonucunda; (1063) araç ile (1591) şahıs kontrol edilmiş olup, (5) aranan şahıs yakalanmış, (1) ruhsatsız tabanca ile (2 gr) esrar ele geçirilmiş, (25) araç trafikten men edilmiştir.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak maksadıyla çalışmalarına devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.