Kaçırılan meclis üyesi Ersel Yazıcı ailesine kavuştu

Kaçırılan meclis üyesi Ersel Yazıcı ailesine kavuştu
İki gündür kimliği belirsiz kişilerce kaçırılan CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı dün gece yarısı ailesine teslim edildi.

 

2 Eylül 2014 Salı günü evinin önünden kimliği belirsiz beş maskeli kişi tarafından kaçırılan CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı dün gece yarısı ailesine teslim edildi.

 

HABERDAR’ın edindiği bilgilere göre, dün gece yarısı Selimpaşa’da bir ticari araçta elleri bağlı bırakılarak terk edilen Ersel Yazıcı emniyet güçleri tarafından alınarak önce hastaneye götürülüp muayene edildi, ardından ifadesi alınarak ailesine teslim edildi.

 

EVİNİN ÖNÜNDE POLİS BEKLİYOR

 

HABERDAR muhabiri bugün (4 Eylül 2014 Perşembe) Ersel Yazıcı’nın Tepecik’teki evine giderek kendisi ile görüşmeye çalıştı. Ancak Yazıcı ailesi yakınları içerde polisler bulunduğunu henüz basına açıklama yapamayacaklarını söyleyerek muhabirimize görüntü vermediler.

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere Ersel Yazıcı’nın oturduğu evin önünde her ihtimale karşı yine polis nöbet tutmakta.

Kaçırılma olayı ile ilgili de bir açıklama yapmayan Yazıc ailesi henüz kendilerinin de kimin ne için Ersel Yazıcı’yı kaçırdıklarını bilmediklerini ve sevindiren durumun Ersel Yazıcı’nın tekrar sağ salim serbest bırakılmasının olduğunu kaydettiler….

 

HABERDAR ÖZEL HABER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.