Küçükçekmece'de 4,5 Milyon Şişe Sahte Parfüm Ele Geçirildi

Küçükçekmece'de 4,5 Milyon Şişe Sahte Parfüm Ele Geçirildi
İstanbul emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'ne bağlı Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'deki 2 depoya yaptıkları baskında 4,5 milyon şişe sahte parfüm ele geçirdi.
İstanbul emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'ne bağlı Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'deki 2 depoya yaptıkları baskında 4,5 milyon şişe sahte parfüm ele geçirdi. Sahte parfümlerin piyasa değerinin yaklaşık 60 milyon lira olduğu belirtilirken, bu zamana kadar Türkiye'de ele geçirilen en büyük miktar olduğu belirtildi.
Polis ekipleri, akşam saatlerine doğru, Beşyol Mahallesi, Birlik Caddesi, Akasya Sokak'ta bulunan 2 depoya operasyon düzenledi. Gelen bir ihbarı değerlendirerek Küçükçekmece'de bulunan depoya baskın düzenleyen polis ekipleri, aralarında ünlü markaların da bulunduğu paketlenmiş ve satışa hazır yaklaşık 4,5 milyon şişe parfüm, parfüm şişeleme makinası, sahte bandrol ve etiketler ele geçirdi. Polis ekipleri olayla ilgisi bulunan 1 kişiyi de gözaltına aldı.

PİYASA DEĞERİ 60 MİLYON LİRA, TÜRKİYE REKORU KIRILDI

Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, karton koliler içerisinde bulunan parfümleri kamyonlara yükledi. Yaklaşık 4,5 milyon şişe sahte parfümü yediemin depolarına götürüldü.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin Emniyet'teki işlemleri devam ediyor.

Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, sahte parfümlerin piyasa değerinin yaklaşık 60 milyon lira olduğunu belirterek, ele geçirilen sahte parfümlerin bu zamana kadarki Türkiye rekoru olduğunu vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.