Kuyumcuya Giren Çarşaflı Soyguncu, Altınları Alamayınca Dehşet Saçtı

Kuyumcuya Giren Çarşaflı Soyguncu, Altınları Alamayınca Dehşet Saçtı
Küçükçekmece'de çarşaf giyerek kimliğini saklamaya çalışan bir kişi, silahını çekerek kuyumcuyu soymaya çalıştı. Kuyumcunun karşı koyması üzerine defalarca silahını ateşleyen soyguncu, koşarak olay yerinden uzaklaştı.
Küçükçekmece ilçesinde bir kuyumcuya giren çarşaflı bir kişi silahını çekerek soygun yapmak istedi. Kuyumcunun karşı koyması üzerine defalarca silahını ateşleyen soyguncu yaya olarak kaçtı.

KUYUMCU, ELİ SİLAHLI SOYGUNCUYA TEPKİ GÖSTERDİ

Olay İkitelli'de bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Çarşaf giyerek kimliğini saklamaya çalışan bir kişi, kuyumcu dükkanına geldi. Silahını çeken soyguncu altınları almak istedi. Kuyumcu da bulunan iki kişiden biri silahlı soyguncuya tepki gösterdi.


SOYGUN ANI SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI

Bu kişi, silahlı soyguncuya elindeki telefonla vurmaya çalıştı. Silahlı soyguncu kısa mesafeden defalarca ateş açtı. Dehşet dolu dakikalar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

SOYGUNCU OLAY YERİNDEN KOŞARAK KAÇTI

Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Kurşun yağdıran çarşaflı soyguncu olay yerinden kaçarken kuyumcu da soyguncunun peşinden gitti, ancak yakalayamadı.

Olayın ardından ifade veren kuyumcuların Suriyeli oldukları öğrenildi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.