POLİSLERİ TANIYINCA KAÇMAYA ÇALIŞTI

POLİSLERİ TANIYINCA KAÇMAYA ÇALIŞTI
Adana'da bir kadının birden çok erkekle aynı anda cinsel ilişkiye girdiği 'gang bang' denilen yöntemle grup seks yapan 2'si kadın 4 kişi yakalandı.

Adana’da sosyal paylaşım sitelerinden tanıştıkları kişilerle, bir kadının birden çok erkekle aynı anda cinsel ilişkiye girdiği ‘gang bang’ denilen yöntemle grup seks yapan 2′si kadın 4 kişi yakalandı. Müşteri görünümdeki polislerin yanına bir bavul dolusu fantezi iç çamaşırı getirenlerden karı koca olanların, Adana’daki swinger (eş değiştirme) operasyonunda yakalanıp 6 ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.


Adana’da polis tarafından gerçekleştirilen’ Swinger’ operasyonunda gözaltına alınan ve tutuklanan karı koca ile bir sevgili çift, birden çok erkekle  aynı anda ilişkiye girmek olarak bilinen ‘Gang Bang’ yaptığı iddiasıyla müşteri  kılığına giren polislere suçüstü yakalandı. Adli kontrollü olarak serbest kalan şüphelilerden, Esra Ç., “Bir sürü erkekle aynı anda birlikte olmaktan zevk alıyorum. Erkek arkadaşım bu işten para aldığımı bilmiyor”  dediği öğrenildi.


Olay, Reşay Bey Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre 15 Mayıs 2015 günü polisin gerçekleştirdiği ‘Swinger’ operasyonunda Mustafa Ö. (36) ve eşi Duygu Ö. (27) yakalandı. Cezaevinde yatan karı-koca serbest kaldıktan sonra Mersinde yaşayan Ersa Ç. (22) ve erkek arkadaşı Sercan K. (35) sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişilerle birden çok erkekle aynı anda ilişkiye girmek olarak bilinen ‘Gang Bang’ yaptığı iddia edildi.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ

İhbarı alan, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri çeteyi çökermek için harekete geçti. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden ‘Armina-Tan’ kod adını kullanan Esra Ç. ve sevgilisi Sercan K. ile irtibata geçen polis kendisini iş adamı olarak tanıttı. Bir süre çiftle görüşen polis, para karşılığında ilişkiye girme teklifinde bulundu. Çift, geceliğin bin liraya görüşebileceklerini kendileri gibi bir ailenin olduğunu söyleyerek polisten 2 bin lira istedi.


Ücreti kabul eden polislerden Mersin’den Adana’ya gelmek için 150 lira yol parası isteyen Esra Ç. ve Sercan K., Duygu Ö. ve eşi Mustafa Ö.’yü arayarak, “Sağlam bir müşteri var. Gecelik 800 lira para verecek” diyerek grup seks yapacaklarını söyledi. Polisin otelde görüşme talebine olumsuz yanıt veren çift, evde görüşme şartı koydu. Müşteri kılığına giren ahlak polisi ev kiralayarak adresi fuhuş çetesine gönderdi.

POLİSLERİ TANIYINCA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Para karşılığında ilişkiye girdikleri ileri sürülen çiftler, fantezi giysileri ile adrese geldi. Çiftlerden Mustafa Ö. ve eşi Duygu Ö., müşteri kılığında olan polisleri tanıyınca kaçmaya başladı. Çevrede önlem alan ekipler, şüphelileri gözaltına aldı. ifadeleri alınan şüphelilerden Duygu Ö., “Seks yaparken eşim beni izlemekten zevk alıyor. Kocam bunu para karşılığın da bunu yaptığımı bilmiyor” derken Ersa Ç., “Bir sürü erkekle aynı anda seks yapmaktan çok zevk alıyorum” dediği öğrenildi.

SERBEST KALDILAR

Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından ‘fuhuş yaptırmak, fuhşa yer temin etmek ve aracılık etmek’ suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılar, adli kontrolle serbest kaldı. SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.