SİLİVRİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN AĞUSTOS BİLANÇOSU

SİLİVRİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN AĞUSTOS BİLANÇOSU
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin Ağustos ayında yaptığı operasyonlarda, 6daet silah, 68 adet fişek, 3 adet av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca, 17 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirdi.
 Genel Güvenliği kasten tehlikeye sokulması gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucuyla ilgili mücadele kapsamın da çeşitli operasyonlar düzenleyen Silivri Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satan 15 kişiyi yakaladı.

Güvenliği tehlikeye sokan 12 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yayımlanan bilgi notunda, Silivri Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Emniyet yetkililerinde gelen bilgi notuna göre; 6136 SKM ve Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması suçlarından toplam 12 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 4 şahsa ayrı ayrı 5729 sayılı kanun kapsamında 836 TL olmak üzere toplam 3.334 TL idari para cezası tanzim edilmiş, şahıslardan 1’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Yakalanan şahıslardan; 6 adet silah ve bu silahlara ait 68 adet fişek, 3 adet av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 17 adet kurusıkı tabanca fişeği, ele geçirilmiştir.

Yakalama kararı çıkan 59 kişiden 17’si tutuklanandı

Uyuşturucuyla ilgili mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda,  Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ile Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan 15 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 3’ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, 2 şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Yakalanan şahıslardan; 17,6 gr uyuşturucu madde, 5 adet uyuşturucu hap, ele geçirilmiştir. Adli makamlarca haklarında yakalama müzakeresi çıkarılan 59 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 17’si sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.