Taksi Gaspçıları Kıskıvrak Yakalandı

Taksi Gaspçıları Kıskıvrak Yakalandı
Avcılar'da bindikleri taksiyi Yenibosna'da gasp eden iki kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Avcılar'da bindikleri taksiyi Yenibosna'da gasp eden iki kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Bahçelievler Asayiş Büro ve Önleyici Hizmet Ekipleri tarafından yakalanan zanlıların olay öncesi ve sonrası görüntüleri, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Avcılar'da sabaha karşı taksiye binen O.K. ve B.B. isimli 18 yaşındaki iki zanlı, Yenibosna'ya gelmek istedi. İddiaya göre Yenibosna'ya ulaştıklarında aracın önünde oturan O.K taksi şöförü Ömer Kaya'nın boğazına bıçak dayayarak üzerindeki paraları istedi. Ömer Kaya paraları vermek istemeyince bıçağını kullanan O.K. taksiciyi boğazından ve parmaklarından hafif şekilde yaraladı. Zanlılar taksicinin üzerinde bulunan 320 TL parayı alarak kayıplara karıştı.

Taksici Ömer Kaya'nın şikayeti üzerine harekete geçen Bahçelievler Asayiş Büro ve Önleyici Hizmetler ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler kaçmaya çalışan iki zanlıyı kısa sürede kıskıvrak yakaladı. Zanlıların olay öncesi ve sonrasındaki görüntüleri, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Bahçelievler Asayiş Büro'da sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. - İstanbul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.