Yılbaşı öncesi 5 ton 10 bin şişe sahte içki yakalandı

Yılbaşı öncesi 5 ton 10 bin şişe sahte içki yakalandı
Adana'da yılbaşı öncesi 5 ton 10 bin şişe sahte içki yakalandı Yılbaşı yaklaşırken İstanbul, İzmir ve Tekirdağ'da onlarca kişinin sahte içkiden hayatını kaybetmesinin ardından Adana'da düzenlenen operasyonda metil alkolle hazırlanmış bidonl

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, merkezSeyhan ilçesinde kaçak içki imalatı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, portakal bahçesi içerisinde ikisi imalathane biri depo olarak kullanıldığı tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli, bahçe kapısındaki köpeğin polislere saldırmasını fırsat bilip kaçarken 2 şüpheli yakalandı.

5 TON SAHTE İÇKİ

Ekipler aramalarda, metil alkolle hazırlanmış 10 bin şişe ile bidonlarda doluma hazır 5 ton sahte içki, 10 bin boş şişe, 10 bin kapak, 25 bin etiket ve bandrol ile bir pompalı tüfek ve bir dürbün ele geçirdi.

Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzereemniyet müdürlüğüne götürülürken kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.