YUH ARTIK…!

YUH ARTIK…!
Silivri’de güpegündüz yaşanan hırsızlık olayı, bu kadarı da pes dedirtti. Hırsızlık için girdikleri evde engelli hastasının tekerlekli sandalyesini de çalan vicdansız hırsızlar emniyet güçleri tarafından aranıyor.

Silivri Alibey Mahallesi Tepeüstü Sokak'ta bulunan Yazıcı Apartmanında yaşandı. Son haftalarda yaşanan hırsızlık olayları vatandaşları iyice tedirgin etmeye başladı. En son olarak da 12/09/2014 cuma günü saat 13.15 sularında gerçekleşen hırsızlık olayı “ YUH ARTIK”  dedirtti.

VATANDAŞ TEDİRGİN

Olay şu şekilde oldu;Saat 13.15 sularında evde bulunan erkeklerin cuma namazına gitmesini bekleyen hırsızlar evde yaşayan 5 kişinin de diğer oda da oturmasını fırsat bilerek eve arka pencereden girdiler. Girdikleri oda da bulunan 1 adet Laptop, 1 adet cep telefonu, evde bulunan Y.A isimli bayanın cüzdanı ve engelli hasta'nın sandalyesini çalıp olay yerinden kaçarak uzaklaştılar. Güpe gündüz yaşanan bu olay bölgede oturan vatandaşlarında oldukça tepki çekti. Evde yaşayan Alzheimer hastası engelli bayanın da engelli sandalyesinin çalınması da “YUH ARTIK”  dedirtti. Olay yerinde gerekli incelemelerde bulunan Silivri Emniyet Müdürlüğü, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.