Yüzlerce Çalıntı Otomobil Lastiği Ele Geçirildi

Yüzlerce Çalıntı Otomobil Lastiği Ele Geçirildi
Bayrampaşa'da bir lastikçiye baskın yapan polis çalıntı olduğu tespit edilen yüzlerce otomobil lastiği ele geçirdi.
 
Bayrampaşa'da bir lastikçiye baskın yapan polis çalıntı olduğu tespit edilen yüzlerce otomobil lastiği ele geçirdi. Lastiklerin büyük bölümünün kış lastiği olduğu belirtilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla pek çok aracın kış lastiğine geçiş zorunluluğu hırsızları harekete geçirdi. Asayiş şube müdürlüğüne bağlı ekipler bir ihbarı değerlendirerek Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'ndeki bir lastikçiye baskın yaptı. İşyeri deposunda yapılan aramada 604 çalıntı otomobil lastiği ele geçirildi. Ele geçirilen lastiklerin büyük çoğunluğunun kış lastiği olduğu belirtildi. Çalıntı lastiklerle ilgili olarak Hamdi A. (19) ile Cemil E. (25) gözaltına alındı.

Çalıntı lastiklerin Eyüp, Beylikdüzü, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Ataşehir, Bakırköy, Şişli, Çatalca, Pendik, Kağıthane ilçelerindeki lastik bayilerinden çalındığı tespit edildi. Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen iki şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Polis lastikleri çalan hırsızları yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.